Doktor Strejndž u Multiverzumu ludila prvi trejler je stigao (VIDEO)

0

Marvel je objavio prvi trejler za film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Doktor Strejndž u Multiverzumu ludila prvi trejler je stigao (VIDEO)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness trejler nam otkriva povratak Zlog doktora Strejndža i Morda. Doktor Strejndž u Multiverzumu ludila je nastavak filma Skota Deriksona iz 2016, Doktor Strejndž, koji je predstavio Benedikta Kamberbača kao Stivena Strejndža. Lik se od tada pojavio u filmovima Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame i nedavno objavljenom Spider-Man: No Way Home. Nastavak je režirao Sem Rejmi i trebalo bi da se pojavi u bioskopima u maju 2022.

Pročitajte: MCU filmovi i serije koje ćemo gledati u 2022. godini

O samoj radnji filma se još uvek vrlo malo zna. Poznato je da će Doktoru Strejndžu pridružiti Vanda Maksimof kao Grimizna Veštica. Od likova iz prvog filma očekuje se povratak Strejndžovog pomoćnika Vonga, doktorke Kristin Palmer koju glumi Rejčel MekAdams, Karl Mordo koga glumi Čivetel Eđifor. 

Ono što vidimo iz trejlera je da će se ovaj film baviti posledicama čini koje je Doktor Strejndž bacio u filmu Spider-Man: No Way Home. Te čini kojima je Strejndž manipulisao prostorom i vremenom će imati određene posledice na multiverzum. Strejndž će zatražiti pomoć od Vande Maksimof. Iz trejlera nije jasno da li će glavni negativac filma biti Mordo ili zli Doktro Strejndž koga je publika imala prilike da upozna u animiranoj What If…? seriji. Zli Strange je postao svemoćan i na kraju je uništio svoj univerzum pokušavajući da spase svoju ljubav Kristin Palmer, čija je smrt bila fiksna tačka u njegovoj vremenskoj liniji koja se nije mogla promeniti.

Film izlazi u bioskope u maju 2022. godine, a ovaj trailer nam daje prvi uvid u to šta možemo očekivati od samog filma.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x