Serena Vilijams je u novom serijalu Wonder Woman! (ONLINE STRIP – LINK)

0

Serena Vilijams dobija dobila obradu svog lika u predstojećem stripu Serving Up Justice: Featuring Serena Williams and Wonder Woman.

serena stripblog

Avanture teniske legende Serene Vilijams, kao superheroja, se nastavljaju u premijernom prikazu tabli za predstojeće strip izdanje Serving Up Justice: Featuring Serena Williams and Wonder Woman #2. Serijal je rađen u digitalnom formatu, a saradnju za njega su postili DIRECTV, DC Comics i Critical Mass, a u njemu će se naći popularna teniserka u potpuno novom multiverzumu gde će se obreti u liku jedne od najvećih superheroina galaksije, navodi Screenrant

Pročitajte: Sve filmske adaptacije Murovih stripova i šta on misli o njima

Ovaj serijal je nastao prošle godine na inicijativu DIRECTV-a , a Serving Up Justice: Featuring Serena Williams and Wonder Woman uradili su umetnici Amanda Diebert, Cat Staggs, Dave McCaig, and Josh Reed te tako pokazali kako se Serena  pretvara u Wondereous Serena. 

U novom nastavku stripa, Serena se budi na teniskom terenu, uništenom u nepoznatom napadu. Njoj prilazi devojčica i kaže joj kako su joj tata i mama nestali i traži pomoć od Wondereous Serene. 

Pročitajte prvi broj ovog stripa: OVDE

Zanimljivo je svakako za pogledati i pročitati ovakvu vrstu saradnje i načina rada, Serena je sada superheroj, a zar to na neki način već nije i bila?

POGLEDAJTE I OVO:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x