Trejler za Titans sezonu 3 – Jason Todd postaje Red Hood (VIDEO)

0

HBO Max objavio je trejler za 3 sezonu serije Titans, nagoveštavajući nove avanture koje očekuju grupu mladih DC-ijevih superheroja.

Trejler za Titans sezonu 3 - Jason Todd postaje Red Hood (VIDEO)

Serija dosta mračnijeg tona od ostalog superherojskog sadržaja koji imamo prilike da gledamo, Titans, debitovala je 2018. godine. U trećoj sezoni nas očekuje mnoštvo novih likova poput Barbere Gordon/Batgirl, Scarecrow-a i Tim Drake-a/treći Robin. Ipak, ono što se čini najzanimljivijim je to što je najavljena transformacija drugog Robina, Jasona Todd-a u Red Hood-a. 

https://www.youtube.com/watch?v=Fd09zvjdktE

Pročitajte: Tod Filips piše scenario za Džokera 2

U stripovima je Jason Todda ubio Joker u čuvenoj priči iz 1980-ih Batman: A Death in the Family, nakon što je pretukao bivšeg Robina pajserom. Jason je kasnije vaskrsnut pomoću Lazareve jame i postao Red Hood pre nego što je iz osvete premlatio Jokera pajserom. Budući da Joker još uvek nije predstavljen u seriji Titans, niti je Jason stvarno ubijen, verovatno će se ova transformacija u Red Hood-a u 3. sezoni serije Titans-a razlikovati od stripa. To će reći, s obzirom na scene koje vidimo u traileru, nekoga biva pretučen pajserom, tako da će se odigrati bar jedna od tih scena. Na osnovu siluete napadača i straha na Jasonovom licu u prvom delu scene, verovatno je on žrtva u ovoj situaciji.

Moguće je da će Jasonova evolucija u Red Hood u biti vezana za priču sa Scarecrow-om ili će se možda na iznenađenje gledalaca Joker pojaviti u Titanima. Za sada je još uvek nejasno kako se Red Hood uklapa u sezonu 3, pogotovo jer je Jason otuđen od ostatka tima Titans-a. 

Treća sezona serije Titans izlazi 12. avgusta 2021. godine, a nadamo se da će nam ceo trejler koji uskoro očekujemo otkriti mnogo više.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x