Sucide Squad 2 – Novi trailer obećava zabavu (VIDEO)

0

Novi trailer filma Suicide Squad 2 u režiji James Gunn-a, prikazuje nove detalje o radnji, negativca i uvrnuti humor kakav se od ovog filma očekuje.

Sucide Squad 2 - Novi trailer obećava zabavu (VIDEO)

Suicide Squad 2 je kvazi nastavak filma Suicide Squad iz 2016. godine. Margot Robbie se vraća kao Harley Quinn, Viola Davis kao Amanda Waller, Jai Courtney kao Captain Boomerang i Joel Kinnaman kao Rick Flag, dok su ostali likovi i glumci potpuno novi. Idris Elba debituje kao Bloodsport, John Cena kao Peacemaker i Sylvester Stallone pozajmljuje glas King Sharku.

Oni nisu jedini dodaci filmskoj postavi, ali kako je Gunn upozorio kada je predstavio ceo spisak, gledaoci ne bi trebalo da se previše vezuju za likove jer film opravdava svoj naslov, a mnogi likovi neće preživeti.

Pročitajte: Trejler za Titans sezonu 3 – Jason Todd postaje Red Hood (VIDEO)

Trailer nam prikazuje da će misija Suicide Squad biti da zbriše Starro-a, poznatog negativca koji se u stripovima pojavio 60-ih. Čini se da Amanda Wahler raspolaže sa čak dva tima, te kad jedan ne uspe da obavi misiju kako treba, ona će poslati drugi. Trailer se takođe dosta fokusira na Gunn-ovu viziju filma i uvrnuti humor kakav je od ove skupine likova očekivan.

The Suicide Squad u režiji James Gunn-a izlazi 6. avgusta 2021. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x