Prvi trejler za nastavak Hi-Mena i Gospodara Svemira nakon skoro 40 godina (VIDEO)

0

Netflix je objavio prvi trejler za “Masters of the Universe: Revelation”. Reč je o direktnom nastavku serije “He-Man and the Masters of the Universe” iz 1983. godine, sa razlikom da je nastavak namenjen odrasloj publici, onima koji su bili fanovi originala.

Prvi trejler za nastavak Hi-Mena i Gospodara Svemira nakon skoro 40 godina (VIDEO)

Nekada vrlo popularna animirana serija iz 80-ih ”Hi-Men i Gospodari Svemira” (1983-1985.) će nakon 34 godine dobiti svoj nastavak. Serija će se zvati ,,Gospodari Svemira: Oktrovenje” (Masters of the Universe: Revelation) i nastaviće tamo gde je stala originalna serija iz 80-ih.

Netflix je objavio i prvi trejler koji možete pogledati u nastavku.

Pročitajte: Objavljen trailer za animirani film Betmen: Duga noć veštica 2. deo (VIDEO)

Takođe smo dobili i kratak sinopis: Rat za Eterniju kulminira u Gospodarima svemira: Otkriće, inovativnoj i akcionoj animiranoj seriji koja priču o ovim ikonskim likovima nastavlja tamo gde je stala pre nekoliko decenija. Nakon kataklizmične bitke između Hi-Mena i Skeletora, Eternija je slomljena, a čuvari Sive Lobanje rasuti i razdvojeni. Na Teeli je da ponovo ujedini slomljenu družinu heroja i reši misteriju Hi-Menovog nestalog Mača moći u trci sa vremenom za obnavljanje Eternije i sprečavanje kraja svemira.

Kevin Smit je okupio sjajnu glumačku postavu. Glasove likovima će davati Chris Wood kao He-Man, Mark Hamill kao Skeletor, Lena Headey kao Evil-Lyn, Sarah Michelle Gellar kao Teela, Henry Rollins kao Tri-Clops, Phil LaMarr kao He-Ro, Kevin Michael Richardson kao Beast Man i Kevin Conroy kao Mer-Man.

Animaciju je radila Powerhouse studios, poznata po radu na animiranoj seriji Castlevania, za koju su pokupili sjajne kritike. Klasični likovi iz Gospodara svemira izgledaju bolje nego ikada, a njihov živopisni svet fantastike izgleda sjajno na objavljenim slikama. 

Netflix je najavio da će serija debitovati u 23. jula ove godine, te da će se prvi deo sastojati od 5 epizoda. Drugi deo će biti objavljen nešto kasnije, datum još uvek nije poznat. 

POGLEDAJTE I OVO:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x