Objavljen trailer za animirani film Betmen: Duga noć veštica 2. deo (VIDEO)

0

Iako ni prvi deo dugo očekivanog animiranog filma Betmen: Duga noć veštica nije izašao, Warner Bros. nas je obradovao trailerom za drugi deo.

Objavljen trailer za animirani film Betmen: Duga noć veštica 2. deo (VIDEO)

Trailer za animirani film Betmen: Duga noć veštica 2. deo zadirkuje fanove prikazujući uspon super zlikovaca u Gotamu. 

Betmen: Duga noć veštica je jedna od najpoznatijih i najuticajnijih strip priča o Mračnom vitezu. Priča prati relativno mladog Betmena koji se udružuje sa šefom policije Džimom Gordonom i okružnim tužiocem Harvijem Dentom kako bi zaustavio eskalirajući rat mafije u Gotamu i seriju bizarnih ubistava od misterioznog negativca poznatog kao Holiday Killer. Strip Duga noć veštica imao je veliki uticaj na film Mračni vitez Kristofera Nolana, a čini se da može imati veliki uticaj i na predstojećeg Betmena Meta Rivsa sa Robert Petinsonom u glavnoj ulozi.

Animiranu adaptaciju stripa Duga noć veštica predvodi Džensen Ekles kao Betmen, a tu su i Džoš Duhamel kao Harvi Dent, Troj Bejker kao Džoker i Bili Berk kao Džejms Gordon.

POVEZANO: Stigao je trailer za animirani film Betmen: Duga noć veštica 1. deo (VIDEO)

Jedan od najzapaženijih aspekata samog stripa bio je detaljni opis transformacije Harvija Denta u Dvolikog. Nije iznenađenje da će Dent postati ikonski negativac u drugom delu animirane adaptacije. 

Betmen: Duga noćC veštica 1. deo izlazi 22. juna, dok 2. deo još uvek čeka na zvaničan datum izlaska. Očekuje se da će drugi deo, koji je već stekao R-rejting (Prvi deo ima ocenu PG-13), biti objavljen ove jeseni.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x