Stiže nova animirana serija o Betmenu i Injustice animirani film

0

Nova animirana serija o Betmenu je u izradi za HBO Max, dok će sledeći animirani DC film biti Injustice.

Nova serija o Betmenu pod nazivom Batman: Caped Crusader nalazi se u izradi, a u projekat su uključena velika imena. Seriju će proizvoditi Warner Bros. Animation, Bad Robot Productions i 6th & Idaho, a Džej Džej Abrams, Met Rivs i Brus Tim će biti izvršni producenti. injustice

Tri producenta dala su zajedničku izjavu iskazujući svoje uzbuđenje zbog ovog projekta. 

,,Više smo nego uzbuđeni što zajedno radimo na novim avanturama i pričavanju novih priča u Gotam Sitiju. Serija će biti uzbudljiva, kinematografska i evociraće Betmenove noir korene, dok će dublje zaranjati u psihologiju svih ovih kultnih likova. Jedva čekamo da podelimo ovaj novi svet.”

Iz producentske kuće Warner Bros. su projekat opisali kao novo stvaranje Betmenove mitologije koja će biti realizovana i predstavljena publici uz pomoć najnaprednije tehnologije zajedno sa Timovom, Abramsovom i Rivsovom kolektivnom kreativnošću i vizijom. 

Pročitajte: Objavljen trailer za animirani film Betmen: Duga noć veštica 2. deo (VIDEO)

Iako postoji mnogo animiranih i igranih Betmen sadržaja, to najavu ove nove serije ne čini ništa manje uzbudljivom. Talenat producenata, studiji koji stoje iza serije i obećanje uzbudljivog, svežeg pristupa kultnom strip junaku, svakako je nešto što fanovi uvek priželjkuju. Ovo bi, bez sumnje, trebalo da bude dobrodošla vest za obožavatelje Mračnog viteza i sigurno će biti zanimljivo videti ovaj novi svet koji Batman: Caped Crusader nudi.

Datum izlaska nove animirane serije još uvek je nepoznat.

Sa druge strane, najavljeno je da će naredni DC animirani film biti adaptacija Injustice priče, koji nam dolazi nakon dvodelnog animiranog filma Betmen: Duga noć veštica. 

2013. godine objavljena je video igra Injustice: Gods Among Us. Igru je razvio NetherRealm Studios, autori najpopularnije borilačke igre Mortal Kombat. Međutim, verovatno najznačajniji aspekt naslova Injustice je originalna radnja. Priča se odvija na Zemlji kada je Supermen postao diktator nakon što ga je Džoker prevario da ubije Lois Lejn. Supermen ubija Džokera iz osvete, što postavlja Čoveka od čelika na njegov put ka globalnom vođstvu. Ovog sveta Betmen saziva Ligu Pravde da bi se borio protiv Supermena i njegovih sledbenika.

Još uvek nisu poznati detalji o ovom animiranom filmu, niti datum izlaska.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x