Trailer za Marvelov film Eternals je konačno stigao (VIDEO)

0

Trailer za MCU film Eternals nam otkriva prvi pogled na ovaj film.

Trailer za Marvelov film Eternals je konačno stigao (VIDEO)

Zasnovan na istoimenim likovima iz Marvelovih stripova, Eternals prati drevni vanzemaljski tim koji tajno živi na Zemlji već 7000 godina, a sada se moraju ponovo okupiti kako bi zaštitili svet od zlih stvorenja zvanih Deviants.

Film je režirala Chloe Zhao koja je dobila Oskara za najbolji film (Nomadland) 2020. godine. 

Film Eternals je najavljen 2019. na festivalu Comic Con u San Dijegu, sa velikim glumačkim imenima poput: Angelina Jolie Salma Hayek, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Lia McHugh, Don Lee, Kit Harington, Gemma Chan i Barry Keoghan.

Pročitajte: Stiže nova animirana serija o Betmenu i Injustice animirani film

U traileru vidimo likove u kostimima po prvi put i prikazani su u lokacijama stvarnog sveta, dajući filmu osećaj utemeljenosti. Trailer takođe otkriva da Eternals na Zemlju stižu vrlo davno i bivaju prisutni hiljadama godina dok ljudsko društvo napreduje. Takođe je nagovešten događaj u kome će ovi superheroji morati izaći iz senke kako bi se rešili pretnje po Zemlju. Oni takođe pominju Osvetnike, što implicira da su oni od početka posmatrali najmoćniji tim superheroja. Ostaje da vidimo šta će za MCU značiti izlazak ovih likova iz senke.

Film Eternals u bioskope izlazi 5. novembra 2021. godine.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x