Stigao je trailer za animirani film Betmen: Duga noć veštica 1. deo (VIDEO)

U zvaničnom traileru animiranog filma Betmen: Duga noć veštica 1. deo vidimo Betmena kako pokušava da razreši misteriozna ubistva koja se dešavaju samo na neki veliki praznik.

Stigao je trailer za animirani film Betmen: Duga noć veštica 1. deo (VIDEO)

Betmen: Duga noć veštica je jedna od najpoznatijih i najuticajnijih strip priča o Mračnom vitezu. Priča prati relativno mladog Betmena koji se udružuje šefom policije Džimom Gordonom i okružnim tužiocem Harvijem Dentom kako bi zaustavio eskalirajući rat mafije u Gotamu i seriju bizarnih ubistava od misterioznog negativca poznatog kao Holiday Killer. Strip Duga noć veštica imao je veliki uticaj na film Mračni vitez Kristofera Nolana, a čini se da može imati veliki uticaj i na predstojećeg Betmena Meta Rivsa sa Robert Petinsonom u glavnoj ulozi.

Animiranu adaptaciju stripa Duga noć veštica predvodi Džensen Ekles kao Betmen, a tu su i Džoš Duhamel kao Harvi Dent, Troj Bejker kao Džoker i Bili Berk kao Džejms Gordon.

Pročitajte: Razgovor Roberta Kirkmana i Frenka Milera (VIDEO)

Nije najavljen zvanični datum izlaska za Betmen: Dugaa noć veštica 1. deo, ali očekuje se da će biti objavljen u nekom trenutku ovog proleća ili leta. Očekuje se da će drugi deo, koji je već stekao R-rejting (Prvi deo ima ocenu PG-13), biti objavljen ove jeseni.

Između animiranog filma Betmena: Duga Noć veštica, Betmena Meta Rivsa i povratka Bena Afleka u ulogu Brusa Vejna u filmu The Flash, ljubitelji Mračnog viteza imaju čemu da se raduju tokom narednih godinu i po.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x