,,Hi-Men i Gospodari Svemira” – Prve slike nastavka animirane serije (GALERIJA)

0

Nekada vrlo popularna animirana serija iz 80-ih ,,Hi-Men i Gospodari Svemira” (1983-1985.) će nakon 34 godine dobiti svoj nastavak. Serija će se zvati ,,Gospodari Svemira: Oktrovenje” (Masters of the Universe: Revelation) i nastaviće tamo gde je stala originalna serija iz 80-ih.

,,Hi-Men i Gospodari Svemira” - Prve slike nastavka animirane serije

Otkrivene su i prve slike koje su fanovima dale prvi pogled na Hi-Mena, Skeletora i ostatak likova koji se vraćaju u akciju. 

Kevin Smit se nalazi na čelu ovog projekta koji će biti namenjen starijoj publici koja je odrastala uz originalnu animiranu seriju iz 80-ih. 

Pročitajte: Prva Bonelijeva audio knjiga o mladom Martiju Misteriji

Do sada je vrlo malo detalja otkriveno o novoj animiranoj seriji. Obelodanjeno je i ko će davati glasove likovima, te se može reći da je Kevin Smit okupio sjajnu glumačku postavu: Chris Wood kao He-Man, Mark Hamill kao Skeletor, Lena Headey kao Evil-Lyn, Sarah Michelle Gellar kao Teela, Henry Rollins kao Tri-Clops, Phil LaMarr kao He-Ro, Kevin Michael Richardson kao Beast Man i Kevin Conroy kao Mer-Man.

Animaciju je radila Powerhouse studios, poznata po radu na animiranoj seriji Castlevania, za koju su pokupili sjajne kritike. Klasični likovi iz Gospodara svemira izgledaju bolje nego ikada, a njihov živopisni svet fantastike izgleda sjajno na objavljenim slikama. 

Netflix je najavio da će serija debitovati u 23. jula ove godine, te da će se prvi deo sastojati od 5 epizoda. Drugi deo će biti objavljen nešto kasnije, datum još uvek nije poznat. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x