Prva Bonelijeva audio knjiga o mladom Martiju Misteriji

0

Sergio Bonelli Editore najavio je objavljivanje svoje prve audio knjige, kreirane u saradnji sa podcast i audio platformom Storytel Italia.

20. maja 2021. godine biće objavljena prva Bonelijeva audio knjiga The Young Martin Mistere, koju je napisao Pierdomenico Baccalario, a pročitao Alessandro Castellucci. U pitanju je alternativna priča o adolescenciji lika koji je stvorio Alfredo Castelli. U petnaestoj godini mladi Marti gubi oba roditelja i odlazi iz Sjedinjenih Država da bi pohađao prestižnu privatnu školu u selu u Sijeni. na svom putu da postane detektiv nemogućeg, upoznaće one koji će mu postati ljuti neprijatelji i suočiće se sa nizom avantura koje će zauvek promeniti njegovu viziju stvarnosti.

Pročitajte: Kada bi filmski horor klasici bili stripovi (GALERIJA)

„Veoma smo srećni i uzbuđeni zbog debija ove saradnje“, objašnjava se u saopštenju za štampu izdavačke kuće Michele Masiero, direktor uredništva Sergio Bonelli Editore-a. „Izbor da započnemo sa Martijem Misterijom činio nam se očiglednim i prirodnim, s obzirom na to da je on oduvek bio lik iz našeg univerzuma koji je uspešno eksperimentisao sa različitim medijima.  njegov tvorac Alfredo Castelli, podario nam je mnoge misterije i zagonetke na svim geografskim širinama naše planete, uključujući društvene promene i tehnološke inovacije. Izdavačka kuća Sergio Bonelli Editore radi na tome da iz godine u godinu dovedemo naše likove do toga da otkriju nove narativne horizonte i projekat sa Storytel-om savršeno se uklapa u ovaj zadatak. Za nas koji već decenijama pravimo stripove (izdavačka kuća navršava osamdeset godina 2021) ovo je vrlo poseban izazov: navikli da zabavljamo publiku pisanom rečju i slikama, ovog puta pozivamo čitaoce da zatvore njihove oči, i da se usredsredimo na slušanje. I njima bi se, kao i nama, moglo dogoditi da otkriju potpuno nove strane likova koje su oduvek voleli.”

Mali deo prve Bonelijeve audio knjige možete preslušati klikom na LINK.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x