Lovac Krejven dobija svoj film, a glumiće ga Aron Tejlor Džonson

0

Još jedan u nizu Sony-jevih filmova unutar Spider-versa biće film o još jednom Spajdermenovom negativcu, Lovcu Krejvenu.

Lovac Krejven dobija svoj film, a glumiće ga Aron Tejlor Džonson

Lovac Krejven će dobiti svoj solo film, a glumiće ga bivša MCU zvezda Aron Tejlor Džonson. 

Sony već dugo razvija planove za svoj sopstveni filmsku superherojski univerzum, koji će se uglavnom fokusirati na likove is Spajdermen stripova. Ovaj univerzum je započet 2018. filmom Venom, a trenutno Venom: Let There Be Carnage i Morbius treba da izađi 2021. i 2022. godine, dok je još nekoliko filmova trenutno u razvoju.

Pročitajte: Novi Džokerov zločin neće istraživati Betmen, nego vi!

Aron Tejlor Džonson odabran je da po prvi put otelotvori Lovca Krejvena na velikom platnu. Glumcu ovo nije prvi put da glumi lika iz stripova, a ni prvi put da glumi Marvelovog lika. Džonson je već glumio Kick Ass-a u dve filmske adaptacije, dok je fanovima MCU filmova poznat iz filma Avengers: Age of Ultron, gde je glumio Quicksilvera. Tejlor Džonson je potpisao ugovor za nekoliko filmova, a Lovac Krejven bi u bioskope trebalo da stigne 13. januara 2023. godine.

Najavljeno je i da će ovaj film biti adaptacija stripa ,,Krejvenov poslednji lov”, stoga se dosta spekuliše o mogućem pojavljivanju Spajdermena. Takođe su aktuelne i glasine da će upravo Krejven biti jedan od negativaca u trećem MCU nastavku o Spajdermenu pod nazivom Spider-Man: No Way Home. 

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x