Novi Džokerov zločin neće istraživati Betmen, nego vi!

0

Čitaoci će morati da reše novo misteriozno ubistvo prateći Džokerove tragove u novom DC-ijevom stripu The Joker Presents: A Puzzlebox.

The Joker Presents: A Puzzlebox je novi DC-ijev naslov u kome Džokera, nakon teškog ubistva, ispituju Džim Gordon i Harvi Bulok. Klovn priča policajcima naizlged nepovezane priče, ostavljajući čitaocima da zaključe i odluče šta se desilo, te da li treba verovati Džokeru i njegovim rečima, te da sami reše ovaj zločin.

The Joker Presents: A Puzzlebox biće mini serijal od 7 brojeva koji su stvorili autori Matthew Rosenberg (Future State: Dark Detective), Jesus Merino (Justice Society of America), Joshua Hixon (Shanghai Red) i Ulises Arreola (Justice League Dark).

Policija će otkriti mrtvo telo i magičnu kutiju, a ubistvo se dešava dok su svi super-zlikovci u zatvoru ili Arkamu. Da bi razrešili zločin, Gordon i Bulok se obraćaju jedinom ko je sposoban da izvede ovakav zločin, dok istovremeno leži u ludnici Arkam, Džokeru. Tokom čitavog serijala, Džokerov opis njegovih aktivnosti, i aktivnosti drugih zatvorenika biće jedini tragovi na koju će G.C.P.D. moći da se osloni. Ali da li se Džokeru može verovati ili u njegovoj igri reči postoji nešto više? Čitaoci će morati da reše tu zagonetku. 

Pročitajte: Konačno stižu Prokleti #2 Džejsona Arona i R.M. Gere

Tim umetnika će se rotirati na serijalu i crtati različite Džokerove priče. U pitanju su Mooneyham, Merino, Keron Grant, Dani Domo Stanton, Ricardo Ortiz, Vanessa Del Rey i Juni Ba.

The Joker Presents: A Puzzlebox #1 će imati 40 stranica i biće objavljen 3. avgusta u digitalnom i papirnom formatu.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x