Čudesna Žena – DC Comics proslavlja 80 godina amazonske superheroine

0

U čast obeleževanja 80. godina Čudesne Žene, DC Comics će objaviti novi, slavljenički mini-serijal.

Čudesna Žena je jedna od najpopularnijih i najveća superheroina u stripu, bez i jednog truna sumnje, a DC Comics će njen veliki jubilej proslaviti novim strip mini-serijalom.

Novi serijal nosiće naziv Wonder Woman: Black and Gold, sa hromatskim fokusom na upotrebu crne i zlatne. Serijal će se sastojati od 6 brojeva i pratiće slične DC-ijeve ”dvobojne” projekte poput Batman: Black and White i Superman: Red and Blue (koji će biti objavljen u martu). Prema izvorima iz DC-a, odabir zlatne boje je u čast njenog čuvenog lasa istine.

Prvi broj će imati četiri naslovnice za koje će biti zaduženi Jen Bartel, Ramona Fradon, Yanick Paquette i Joshua Middleton. Sve četiri naslovnice možete videti u nastavku.

Pročitajte: Marvel proslavlja 80 godina Kapetana Amerike

Prvo izdanje od 40 stranica predstavlja priču pisca Johna Arcudia i umetnika Ryan Sook-a koji će nam ispričati priču o besmrtnosti superheroine. U ostalim brojevima ćemo imati prilike da čitamo priče koje su pisali autori poput Becky Cloonan, Amy Reeder, Etta Candy, AJ Mendez Brooks i Nadia Shammas.

Wonder Woman: Black and Gold #1 izlazi 22. juna 2021. godine.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x