Ikone hevi metal muzike na naslovnicama DC-ijevih stripova (GALERIJA)

0

Strip Dark Nights: Metal dobio je svoj nastavak koji se zove Dark Knights: Death Metal.

Ikone hevi metal muzike na naslovnicama DC-ijevih stripova (GALERIJA)

Serijal Dark Nights: Metal iz 2017. pisca Scotta Snydera godine predstavio nam je mračni multiverzum DC-ija i sada već čuvenog negativca Betmena koji se smeje. Nastavak ovog serijala objavljivan je tokom 2020. godine pod naslovom Dark Knights: Death Metal.

Zanimljivo je da će Dark Knights: Death Metall, italijansko izdanje, dobiti tzv. bend ediciju gde će svaki od sedam brojeva imati novu, posebnu naslovnicu, posvećenu određenom hevi metal muzičkom bendu, najavljuje italijanski Panini comics.

Osim što će se na ovim naslovnicama naći ikone hevi metal muzike, u njihovom stvaranju su učestvovala velika strip imena poput Juanja Guarnida, Werthera Dell’Edere i mnogih drugih.

POVEZANO: „Mračne noći: Metal“ – Utonuće u svet nezamislivih noćnih mora

Zemlju je progutala energija Mračnog multiverzuma i njome je zavladao Betmen koji se smeje, njegovi zli podanici i iskvarene verzije Shazama, Donne Troy, Supergirl, Blue Beetle-a, Hawkmana i komesara Jim Gordona.

Neki heroji, poput Wonder Woman i Flasha, napravili su kompromis da spasu čovečanstvo. Drugi, poput Batmana, deo su podzemnog otpora koji pokušava da povrati kontrolu nad svojim svetom. U međuvremenu, Superman je zatvoren i korišten je za večno napajanje sunca. Na Wonder Woman će biti da skupi snagu i okupi junake kako bi pobedila Betmena koji se smeje.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x