DC je najavio dve mange o Betmenu i Džokeru

0

Nakon najave da Marvel udružuje snage sa platformom Shōnen Jump, posvećenoj mangama kako bi publici doneli novu mangu pod nazivom Samurai Deadpool, sada i DC kreće istim koracima.

U Japanu će uskoro debitovati dve mange, jedna sa Betmenom, druga sa Džokerom u glavnim ulogama, kako je najavljeno na japanskom DC Comics Twitter nalogu. Dva stripa, koja će biti objavljena u saradnji sa japanskim izdavačem Kodansha, nosiće naslov Batman Justice Buster i Wanope Joker (Joker: The One-Man Operation) i oba će se pojaviti na stranicama časopisa Morning.

Pročitajte: Dedpul dobija svoj manga serijal u kome postaje samuraj

Batman Justice Buster napisaće Eiichi Shimizu i Tomohiro Shimoguchi (Ultraman, Linebarrels of Iron), a debitovaće u izdanju Morning-a koje izlazi u Japanu 24. decembra; dok će Wanope Joker uz crteže Keisuke Goto-a napisati Satoshi Miyakava i u istom časopisu će izaći 7. januara 2021. godine.

Obzirom da manga serijali postaju sve popularniji u Americi, moguće je da će se Marvel i DC uhvatiti za ovaj trend i pružiti čitaocima nešto sasvim novo i drugačije.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x