Dedpul dobija svoj manga serijal u kome postaje samuraj

0

Izdavačka kuća Marvel Comics je udružila snage sa digitalnom platformom Shōnen Jump, posvećenoj mangama kako bi publici doneli novu mangu pod nazivom Samurai Deadpool.

Iako je 2020. godina bila teška za sve industrije zabave, a posebno za umetnost, izdavačka kuća Marvel Comics je rešila da podigne raspoloženje i interesovanje svojih čitaoca sa posebnim manga serijalom u kome će se naći jedan od njihovih najpopularnijih likova, Dedpul. samuraj

Mangu u kojoj će popularni Marvelov anti-heroj postati samuraj će pisati Sanshira Kasama zajedno sa umetnikom Hikaru Uesugiom. Manga naslovljena Deadpool: Samurai će svoju premijeru doživeti na popularnoj digitalnoj platformi Shonen Jump, platformi koja se proslavila sa nizom popularnih mangi kao što su Bleach, one Piece i Naruto. 

U najavi objavljenoj na Twitteru, čini se da Deadpool čita mangu My Hero Academia, što je mnoge navelo na zaključak da će se Deadpool naći u nekoj vrsti krosovera sa popularnim manga junacima platforme Shonen Jump, te da bi ova saradnja mogla nagovestiti buduću seriju krosovera između Marvelovih strip junaka i popularnih manga serijala sa Shonen Jump-a. Obzirom da manga serijali postaju sve popularniji u Americi, moguće je da će se Marvel uhvatiti za ovaj trend i pružiti čitaocima upravo ono što nisu ni znali da im je potrebno. Uzimajući u obzir da se baze fanova Marvel Comics-a i Shonen Jump-a značajno preklapaju, ova prva saradnja će sigurno dovesti do polemisanja da li će, i do kojih tačno uparivanja treba doći.

Pročitajte: Kris Klermont ponovo piše X-Men stripove, radi na priči o Vulverinu

Ovakav vid krosovera se desio u prošlosti kada su upareni Osvetnici sa mangom Napad Titana, stoga ovakve egzibicije nisu strane izdavačkoj kući Marvel Comics. 

Najava mange Deadpool: Samurai već je izazvala buru reakcija i čini se da fanovi jedva čekaju da vide popularnoj lajavog strelca u manga okruženju. Obzirom na to da će ova manga svoju premijeru doživeti već 10. decembra, iščekivanje fanova neće biti dugo.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x