Kris Klermont ponovo piše X-Men stripove, radi na priči o Vulverinu

0

Legendarni strip scenarista Kris Klermont, ponovo će pisati priču o jednom od najpopularnijih X-Mena, Vulverinu.

Kris Klermont ponovo piše X-Men stripove, radi na priči o Vulverinu

Kris Klermont je tokom 70-ih definisao X-Men stripove, a sada nam sprema novu priču o Vulverinu zajedno sa umetnikom Stivom MekNivenom. 

Priča će biti potpuno nova, ali će se oslanjati na ideje i tonove iz Vulverin mini-serijala iz 1982. koji je napisao Klermont, a nacrtao Frenk Miler. Caka je u tome što će se nova Klermontova priča pojaviti isključivo u okviru velikog kolekcionarskog omnibusa pod nazivom Marvel Made Paragon: Claremont Collection bundle. Ovaj omnibus će biti dostupan u pretprodaju od 4. decembra.

Marvel Made je zajednički program stvoren u saradnji Marvela i organizatora ReedPop konvencije kako bi ponudio ekskluzivne proizvode na temu Marvela. Serija Marvel Made Paragon uključuje niz kolekcionarskih stripova koji ističu rad određenih kreatora Marvelovog Univerzuma. Kolekcija Klermont biće prvi naslov u liniji Paragon.

Pročitajte: PREMIJERNO: Dve table iz krosovera Zagor/Fleš

Ali ova priča neće biti jedina ekskluziva u Klermontovom omnibusu. Zapravo, scenarista će takođe sarađivati sa umetnikom Salvadorom Larokom na Uncanny X-Men #140.5, flešbek priči koja je postavljena kao prequel za klasik „Dani buduće prošlosti“.

„Vreme prolazi, neprimetno, a sati koje sam proveo predlažući stvari Frenku, postali su trijumf od četiri broja. Nedugo zatim, toj priči je dodat dvodelni nastavak koji ju je učinio boljom. Za mene je to bila savršena prilika da sarađujem sa Frenkom Milerom i Polom Smitom, dva najbolja pripovedača u poslu, tada i sada, danas, kako bih stvorio priču koja se može čitati u svakom vremenu. Akcije je bilo u izobilju, ali ja sam najzadovoljniji zbog likova koji vizuelno i emocionalno oživljavaju. A te likove ćemo ponovo videti u ovom novom ekskluzivnom stripu”, ističe Kris Klermont.

POGLEDAJTE I OVO:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x