Supermen: Crveno i plavo – Novi DC-ijev mini-serijal

0

Počevši od marta 2021. godine, DC Comics će objaviti novi Supermen mini-serijal.

Supermen: Crveno i plavo - Novi DC-ijev mini-serijal

Pod nazivom Supermen: Crveno i Plavo, mini-serijal sastojaće se od 6 antologijskih brojeva od po 48 stranica u prestižnom formatu (meki povez i bolji papir od onog u klasičnim stripovima). Njegova posebnost biće predstavljanje priča sa samo dve boje, crvenom i plavom, bojama koje identifikuju Supermana.

Supermen: Crveno i plavo #1, naslovnica by Gary Frank

Ideja je nastala zahvaljujući serijalu Betmen: Crno i Belo, a koja crno-bele prikazuje priče o Mračnom vitezu.

Prvo izdanje će sadržati priču koju je napisao John Ridley, dobitnik Oscara za scenario filma 12 godina ropstva i bivši autor DC-a na stripovima The Other History of DC Universe i predstojeće priče o Betmenu u sklopu the Future State eventa. Priču će crtati Clayton Henry (Exiles , Archer & Armstrong).

Pročitajte: Stripski saputnik filmu “Pobesneli Maks: Autoput besa”

Supermen: Crveno i plavo #1, naslovnica by Lee Bermejo

U serijalu će se naći priče imena kao što su Brandon Easton (Judge Dredd: False Witness) i Steve Lieber (Superman’s Pal Jimmy Olsen), Wes Craig (Deadly Class), Marguerite Bennett (Animosity) i Jill Thompson (The Sandman) kao Dan Watters i Dani (Coffin Bound).

Superman: Red & Blue 1 izlazi u Sjedinjenim Državama 9. marta 2021. godine sa tri različite naslovnice koje su dizajnirali Gary Frank (redovni), Lee Bermejo i Ioshitaka Amano.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x