Fleš/Zagor #0 je objavljen, a evo kako izgleda (FOTO)

0

Fleš/Zagor #0 je konačno objavlje, a mi vam prenosimo kako izgleda početak dugo iščekivanog Bonelli/DC krosovera.

Fleš/Zagor #0 je objavljen, a evo kako izgleda (FOTO)

Fleš/Zagor #0 je objavljen u Italiji, a uskoro se očekuje i izdanje za američko tržište. #0 broj nam donosi prvi susret dva titularna strip junaka izdavačkih kuća DC i Sergio Bonelli Editore. 

Zaslepljen željom za osvetom protiv Salomona Kinskog, propovednika koji je podsticao Indijance protiv njegove bespomoćne porodicu, Zagor će, na svoj užas, otkriti da je njegov otac delimično odgovoran za pokolj krotkog indijanskog plemena i da njihova osveta nije bila tek samo neki besmislen čin nasilja. Tako naučivši da dobro ili zlo nikada nisu apsolutni, Patrick odlučuje da stane na stranu svih onih koji su bespomoćnia. Njegov potpis za borbeni poklič proganja svakoga ko pokušava da podrije mir Darkvoodske šume.

U ovoj avanturi bez granica, šuma Darkvood biće raskrsnica narativnih žanrova, u kojima Zagor i Fleš putuju bez ograničenja prostora i vremena, kroz vekove i dimenzije. Kao strastveni čitaoci čak i više od autora, pozivamo vas da zaronite u ovaj prvi deo priče koja dolazi, nadajući se da će vas ona oduševiti i zabaviti barem onoliko koliko nas je uzbuđivala i zabavljala dok smo je stvarali.

Pročitajte: “Flashpoint” – Put do pakla popločan dobrim namerama…

Zagor/Fleš mini serijal će biti objavljivan 2021. godine. Za realizaciju su bili zaduženi Giovanni Masi, Mauro Uzzeo, Davide Gianfelice i Luca Saponti. 

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x