STRIP IGRICA: Proverite koji je Kalvin i Hobs strip izašao na datum vašeg rođenja?

0

Sajt Go Comics je obradovao svoje čitaoce jednom zanimljivom igricom. U pitanju je igrica u kojoj su sabrani svi brojevi Kalvina i Hobsa od svog nastanka 1985. godine, te tako publika može da vidi (ako je rođena od 1988, pa do 1995) koji je strip ovih junaka objavljen na datum njihovog rođenja.

Strip “Kalvin i Hobs” je obeležio detinjstvo mnogih generacijama dece rođene osamdesetih i devedesetih godina. Priče o nestašnom dečaku Kalvinu i njegovom tigru Hobsu postale su nezaobilazno štivo uz koje su odrastali ljudi različitih profila ličnosti.

Učestvujte: Saznajte koji Garfild strip je objavljen na dan kad ste rođeni

Bil Voterson je izuzetna ličnost u svetu stripa. Kalvina je radio punu deceniju, prva epizoda je izašla 18. novembra 1985. godine, a poslednja 31. decembra 1995. Kada je govorio o ovom stripu, Voterson je naveo da Kalvin predstavlja njegovo odraslo doba, više nego detinjstvo. On je jednom prilikom otkrio da su Kalvinove teškoće, samo metafore njegovih sopstvenih.

“Kalvin i Hobs” su strip likovi koji su izašli iz pera umetnika Bila Votersona 1985. godine i objavljivani su od strane Universal Press Syndicate. Priča govori o odrastanju šestogodišnjeg dečaka Kalvina, uz njegovog tigra Hobsa. Kalvin je jedinac, živi samo sa majkom i ocem, ide u školu i živi prosečan život jednog običnog deteta, prosečne porodice u Sjedinjenim Američkim Državama. Međutim, Voterson je baš u tom običnom, porodičnom životu koji opisuje prepoznao more neobičnosti, te je tako Kalvinu dao nekoliko karakteristika ličnosti.

Pogledajte koji je strip izašao na datum vašeg rođenja klikom na sliku: 

strip igrica stripblog

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x