Koji Marvelov superheroj bi najbrže pobedio Hulka u borbi

0

Postoji nekoliko Marvelovih heroja koji bi mogli, a neki već i jesu porazili Hulka u borbi. Međutim, koji od njih je sposoban da to uradi najbrže i najlakše?

Koji Marvelov superheroj bi najbrže pobedio Hulka u borbi

Hulk nije heroj sa kojim se treba kačiti. Uprkos tome, bilo je nekoliko slučajeva kada su se njegovi saveznici morali okrenuti protiv njega. Zato je uvek zanimljivo teorisati ko bi mogao da pobedi Hulka u borbi, i ko bi to uradio najefikasnije.

Stvorenja poput Hulka, koja su nastala gama mutacijom su neka od najjačih bića u Marvelovom univerzumu. Hulk je posebno zastrašujuć zbog toga što njegove emocije dodatno pokreću i podupiru njegovu snagu i sposobnosti u borbi. Što su njegove emocije intenzivnije, to više muke, besa i bola veliki zeleni oseća i biva sve jači zbog toga. Njegova koža je gotovo neprobojna, može da skoči izuzetno visoko i da sleti bez povrede, a može i da se odbrani od nekih Marvelovih heroja koji su moćniji od njega. 

Teoretski postoji mnogo Marvelovih heroja koji bi mogli da pobede Hulka, neki sa manje, neki sa više napora, ali ona koja bi to mogla učiniti sa najviše lakoće je Scarlett Witch.

Njene sposobnosti da savije konstrukcije stvarnosti i preoblikuje ih po svojoj volji čine je jednim od najmoćnijih likova Marvelovog univerzuma, pa čak i jednom od najvećih pretnji po isti. Kada bi imala bolju kontrolu nad svojim moćima ili ako bi iskoristila svu snagu sa kojom raspolaže, Scarlett Witch bi mogla da lako da spreči Hulka da se kreće. Mogla bi i da preoblikuje njegovu stvarnost i da spreči nesreću koja ga je pretvorila u Hulka, te da ga samim tim eliminiše zauvek. Ili bi mogla da iskoristi svoje moći da mu ukloni bes i emocije koje ga pokreću. Mogućnosti sa njom i snagom kojom raspolaže u ovom slučaju su gotovo beskrajne. 

Pročitajte: 6 VEČNIH PITANJA SUPERHEROJSKOG ŽANRA: Kako lete, kako se brzo obuku, kako su iznad zakona..?

To je verovatno razlog zbog koga su ih pisci Marvelovih stripova retko stavljali jedno naspram drugog u borbi, jer bi to bila dosadna borba sa brzim završetkom. Scarlett Witch često suzdržava svoje moći u borbi, ali kada bi ih maksimalno iskoristila, Hulk ne bi imao šanse. 

Ona nije jedina kojoj ne bi bilo teško da sruši velikog zelenog titana. Odmah iza nje kao rešenje protiv Hulka bi trebao da se nađe Thor. Kao doslovni Bog, Thor ima prilično dovoljno moći da ga nokautira. Za razliku od Scarlett Witch, Thor se nebrojeno mnogo puta borio protiv Hulka u stripovima i do sada je svakako naučio kako da ga pobedi. 

Bez obzira na to ko bi ga mogao pobediti, Hulk je i dalje jedan od fizički najjačih Marvelovih heroja i svaki ulazak u sukob sa njim ne bi trebalo da bude shvaćen olako. Ali je dobro znati da ako ga treba brzo i efikasno ukloniti sa puta, kao adut uvek može poslužiti Scarlett Witch. Iako bi, obzirom na to koliko njene moći znaju biti neposlušne i teško ih je kontrolisati, Scarlett Witch u toj borbi verovatno nanela i neizmernu štetu svakom ko bi se našao u blizini tog sukoba…

Prevedeno sa portala Screenrant

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x