Titans: U 3. sezoni serije će se pojaviti Red Hood, Batgirl i Scarecrow

0

Na DC FanDome događaju smo ovih dana dobili mnogo novih eksluzivnih najava.

Titans: U 3. sezoni serije će se pojaviti Red Hood, Batgirl i Scarecrow Strip Blog

Jedna od njih je ta da će se u 3. Sezoni serije Titans pojaviti likovi Red Hood, Barbara Gordon (Batgirl) i Batmanov čuveni negativac Scarecrow.

Jason Todd koji u seriji za sada još uvek nosi kostim Robina, u 3. Sezoni serije će postati Red Hood. Najavljeno je i da će se odmah posle promene svog superherojskog identiteta, Jason Todd okrenuti protiv svojih doskorašnjih prijatelja iz tima Titans.

POVEZANO: The Suicide Squad: Kako izgleda novi film i ko su novi likovi (VIDEO)

Najavljeno je i da će se radnja 3. sezone serije odvijati ni manje ni više nego u Gothamu, što će doneti još nekoliko likova iz tog okruženja. Jedna od njih će biti Barbara Gordon, u ovom slučaju bivša Batgirl, i u seriji će ona biti komesar gotamske policije umesto njenog oca James Gordona. Njena veza iz prošlosti sa Dick Grayson-om, takođe bivšim Robinom, sada Nightwing, će takođe biti u fokusu. Barbara nimalo neće biti srećna što će se Titans tim superheroja naći u Gotamu.

Drugi lik koji je najavljen je Scarecrow. On će biti zatvorenik iz ludnice u Arkhamu, koji pruža svoje usluge kao psihološki profajler i konsultant u Gotamskoj policiji.

Još uvek nije poznato kada možemo da očekujemo treću sezonu serije Titans, kao ni ko će glumiti Barbaru Gordon i Scarecrow-a.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x