Black Adam: Prvi teaser otkriva poreklo lika i deluje obećavajuće (VIDEO)

0

DC FanDome događaj nam donosi i prvi konceptualni trailer za film Black Adam sa Dwayne Johnson-om u glavnoj ulozi.

Black Adam: Prvi teaser otkriva poreklo lika i deluje obećavajuće (VIDEO) Strip Blog

Black Adam možda nije toliko poznat poput drugih DC-ijevih giganata koje smo do sada imali prilike da gledamo na velikom platnu. On je uglavnom poznat kao Shazamov negativac i lik koji se u više navrata borio protiv članova Justice League.

Dwayne Johnson godinama razvija ovaj filmski projekat sa Warner Bros-om. Prvobitno je trebalo da se pojavi u filmu Shazam, ali to se nije desilo, jer su u WB odlučili da mu prvo daju solo film, pre nego što se ova dva rivala suoče na velikom platnu. 

Fanovi su sada u prilici da nauče nešto više o ovom liku zahvaljujući konceptualnom traileru koji otkriva pozadinu Black Adama.

POVEZANO: Wonder Woman 1984: Novi trailer otkriva novog negativca (VIDEO)

Iako će film biti potpuno fokusiran na Black Adama, pojaviće se i članovi tima Justice Society of America, te će film Black Adam poslužiti da uvede ovu grupu heroja u DCEU i postavi temelje za film o njima. Potvrđeno je da će Hawkman, Doctor Fate, i Cyclone biti deo ovog tima i da će se u nekom delu filma susresti sa Black Adamom. Objavljen je i video na kome je predstavljen tim Justice Society of America. Nije jasno da li će JSA tim raditi zajedno sa Black Adamom ili će se boriti protiv ozloglašenog antiheroja.

Black Adam izlazi 21. decembra 2021. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x