The Suicide Squad: Kako izgleda novi film i ko su novi likovi (VIDEO)

0

Na velikom DC FanDome događaju koji je posvećen ljubiteljima DC-ijevih stripova, filmova i TV serija, ekskluzivno su prikazani prvi snimci iz nadolazećeg filma The Suicide Squad.

The Suicide Squad: Kako izgleda novi film i ko su novi likovi (VIDEO) Strip Blog

Iščekivani film The Suicide Squad u režiji James Gunn-a je tema o kojoj se priča još od zvanične potvrde da će on režirati ovaj film. Nakon uspeha koji je napravio sa filmovima The Guardians of the Galaxy i The Guardians of the Galaxy Vol. 2 za Marvelov filmski univerzum, Gunn je prihvatio da režira još jednu filmsku adaptciju stripa, ali ovaj put o DC-ijevim strip junacima. 

Zahvaljujući DC FanDome, konačno imamo prvi pogled na to kako će izgledati ovaj film i uvid u nove likove koji će se u njemu naći. 

POVEZANO: Wonder Woman 1984: Novi trailer otkriva novog negativca (VIDEO)

Viola Davis kao Amanda Waller, Joel Kinnaman kao Rick Flagg, Michael Rooker kao Savant, Flula Borg kao Javelin, David Dkaotmalchian, kao Polka-Dot Man, Margot Robbie kao Harley Quinn, Daniela Melchior kao Ratcatcher, Idris Elba kao Bloodsport, Mayling NG kao Mongal, Peter Capaldi kao The Thinker, Alice Braga kao Solsoria, Steve Agee kao King Shark, Pete Davidson kao Blackguard, Nathan Fillion kao TDK, Sean Gunn kao Wekaoel, Jai Courtney kao Captain Boomerang, John Cena kao Peacemaker, Taika Waititi i Storm Reid.

Film The Suicide Squad izlazi 6. avgusta 2021.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x