Wonder Woman 1984: Novi trailer otkriva novog negativca (VIDEO)

0

Na velikom DC FanDome događaju koji je posvećen ljubiteljima DC-ijevih stripova, filmova i TV serija, predstavljen je novi trailer za film Wonder Woman 1984.

Wonder Woman 1984: Novi trailer otkriva novog negativca (VIDEO) Strip Blog

U novom trailer-u za film Wonder Woman 1984, po prvi put možemo videti kako će izgledati jedan od negativaca filma, Cheetah. 

Trailer je ovaj put više okrenut negativcima filma, a to su Maxwell Lord i Cheetah. Za razliku od prvog trailer-a, ovaj je otkrio ggeneralni zaplet filma i uzrok sukoba između Wonder Woman i Cheetah. Maxwell Lord je predstavljen kao prvobitni negativac koji obećava ljudima da će im dati sve ono o čemu su oduvek sanjali. Cheetah biva oduševljena njime i traži da poboljša njen život. Ona je kivna na ljude poput Wonder Woman koji su oduvek imali sve, dok osobe poput Cheetah, nisu imale ništa. 

Zanimljivo je da u trailer-u nije naveden datum izlaska filma, koji je zbog pandemije Korona virusa pomeren nekoliko puta usled zatvaranja bioskopa širom sveta. To je dokaz da WB studio igra na sigurno, te hoće da vidi kako će proći filmovi koji će se naći u bioskopima pre Wonder Woman, jednom kada bioskopi počnu da se otvaraju.

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x