Serijal “Okružen mrtvima” se završava sa brojem #193

0

Nakon broja “Okružen mrtvima” #192, fanovi ove popularne zombi franšize su ostavljeni u takvom raspoloženju da su morali da se zapitaju o njenoj budućnosti.

Serijal “Okružen mrtvima” se završava sa brojem #193 strip blog

Kako prenosi Hollywood Reporter, broj #193 će biti poslednji u dugogodišnjoj sagi Roberta Kirkmana. “Okružen mrtvima” #193 će biti veliko izdanje koje će poslužiti kao epilog priče Rika Grajmsa. 

,,Mrzim što znam šta dolazi. Kao fan, mrzim kad shvatim da sam u trećem činu filma i priča se približava kraju. Mrzim kada usred reklama shvatim da se TV serija približava kraju. Mrzim što možete osetiti da stižete do kraja knjige ili stripa. Neke od najboljih epizoda Igre Prestola su one struktuirane na takav način da se kreću do savršenstva, kada vaš mozak ne može reći 15 minuta… ili 50, i kada dolati kraj… ,zapanjeni ste. Volim duge filmove upravo iz tog razloga. Izgubili ste pojam o vremenu jer ste se uverili da ćete tu biti dugo vremena. Priča se kreće toliko zabavnim i zanimljivim tempom, da u vreme kada se film završi, ne možete poverovati da se zaista završio. Sve što sam ikada uradio, sve što stvaralac zaista može da uradi je da napravi zabavne priče i učini da se publika oseća na isti način. To je sve što sam zaista radio i čini se da je funkcionisali većinu vremena”, napisao je Kirkman na poslednjim stranicama.

Pročitajte: Oktriveni prvi detalji o Netflixovoj TV seriji Sendmen

,,Okružen Mrtvima je oduvek bila priča izgrađena na iznenađenjima. Ne znajući šta će se desiti kada okrenete sledeću stranicu, ko će umreti i kako, to je bilo od suštinske važnosti za uspeh ovog serijala. To je bilo ono što nas je održavalo sve ove godine i držalo čitaoce zainteresovanim. Jednostavno bi bilo pogrešno i protiv prirode ovog serijala da njegov stvarni kraj ne bude iznenađenje kao i sve velike smrti do sad”, zaključio je Kirkman.

Strip “Okružen mrtvima” je prvi put objavljen 2003. godine. Serijal su kreirali Robert Kirkman i Toni Mur koji je napustio serijal nakon šest brojeva i zamenjen je Čarli Adlardom. Strip je doživeo dve popularne TV ekranizacije: “Okružen mrtvima” i “Strah okruženog mrtvima”.

Završetak strip serijala je poseban šok jer ranije nije bilo zvaničnog saopštenja. Nema mnogo detalja u vezi sa brojem #193 koji će poslužiti kao završnica serijala.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x