Oktriveni prvi detalji o Netflixovoj TV seriji Sendmen

0

Prateći jučerašnju vest o tome da će Netflix i Warner Bros. adaptirati kultni DC/Vertigo strip Sendmen, Nila Gejmena kao TV seriju, danas vam donosimo prve detalje o seriji.

Oktriveni prvi detalji o Netflixovoj TV seriji Sendmen strip blog

Prateći jučerašnju vest o tome da će Netflix i Warner Bros. adaptirati kultni DC/Vertigo strip Sendmen, Nila Gejmena kao TV seriju, danas vam donosimo prve detalje o seriji.

Kao što smo juče naveli, izvršni producent ove serije biće Allan Heinberg (Čudesna Žena, Uvod u Anatomiju), koji će ujedno biti i njen scenarista. Pored toga Neil Gaimen će biti ko-scenarista pilot epizode i producent serije zajedno sa David S. Goyer-om (Mračni Vitez).

Povezano: Čudotvorac (Miracleman) – Nil Gejmen radi na novim pričama

Naručeno je deset epizoda koje će producirati Warner Bros. Television, plus još jedna dodatna. 

Po Netflixovom zvaničnom rezimeu serije ona će biti spoj modernog mita i mračne fantazije kroz koju se na savremen način prožimaju fikcija, istorijska drama i legenda. Sendmen će pratiti ljude i mesta na koje utiče Morfej, Kralj Snova koji utiče na svemirske i ljudske greške tokom njegove duge egzistencije.

Gaiman je bio raspoložen i ovom prilikom odgovarao fanovima, te smo iz toga otkrili da će se prva epizoda baviti samim početkom i serijalom ,,Preludijumi i nokturna”.

,,Oduševljeni smo jer sarađujemo sa briljantnim timom koji čine Gaiman, Goyer i Heinberg kako bi zajedno konačno Neil-ovu ikona iz istoimenog strip serijala dobila svoj život na ekranu. Od svojih bogatih likova i priča do zamršeno izgrađenih svetova, uzbuđeni smo što ćemo stvoriti epsku seriju koja će duboko zaroniti u ovaj višeslojni svemir omiljen među fanovima širom sveta”, izjavila je ovom prilikom potpredsednica Netflixa, Chaninng Dungey.

stripblog.in.rs će nastaviti redovno da vas obaveštava o TV seriji Sendmen.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x