Sendmen TV serija stiže od strane Netflixa i Warner Bros.

0

Nakon dugo godina neizvesnosti, kultni DC/Vertigo serijal Nila Gejmena, Sendmen će dobiti svoju ekranizaciju.

Sendmen TV serija će se emitovati na Netflixu strip blog

Kako prenosi The Hollywood Reporter, Netflix je potpisao ”masivni finansijski ugovor” sa Warner Bros. Television kako bi prilagodili strip Sendmen za svoju platformu. Izvori kažu da će serija Sendmen biti najskuplja TV serija koju je DC Entertainment ikada napravio.

Glavno i odgovorno lice ove serije biće Allan Heinberg (Čudesna Žena, Uvod u Anatomiju), koji će ujedno biti i njen scenarista. Pored toga Neil Gaimen će biti producent zajedno sa David S. Goyer-om (Mračni Vitez). 

Pročitajte: Filmska adaptacija stripa “Pesma Zaborava” stiže od strane Universala

Tokom godina bilo je više pokušaja da se Sendmen ekranizuje. Filmska adaptacija bila je u razvoju u Warner-u tokom kasnih 90-ih. Razvoj projekta je trajao do 2001. i na kraju se od njega odustalo. TV adaptacija je bila planirana od strane HBO 2010. godine i producent je trebao biti James Mangold, ali ni to nije uspelo da se materijalizuje. Gaiman je 2013. najavio da će sarađivati sa glumcem Joseph Gordon Levitt-om na Sendmen filmu pod produkcijskom kućom New Line. Levitt je 2016. napustio projekat zbog kreativnih neslaganja u studiju.

Sada će kako se čini Sendmen zaista obasjati male ekrane gledalaca širom sveta. Netflix i Warner Bros. su odbili da daju komentar povodom ovoga budući da formalni sporazum tek treba zatvoriti. Samim tim nije poznato vreme izlaska serije kao ni planirani broj epioda.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x