Korto Malteze – Filmska adaptacija u režiji Kristofa Gansa otkazana

0

2017. smo saznali da će reditelj filmova “Pakt s vukovima”, “Sajlent Hil” i “Lepotica i zver”, Kristof Gans režirati filmsku adaptaciju Korto Maltezea

Korto Malteze - Filmska adaptacija u režiji Kristofa Gansa otkazana strip blog

Producenti su filmsku adaptaciju Korto Malteze videli kao pokretač franšize nadajući se da će postići efekat masovnog prihvatanja i uticaj kakav su imale franšize: Indiana Jones, Pirates of the Caribbean i Sherlock Holmes. 

Gans je trebao biti i ko-scenarista filma. Projekat se činio na dobrom putu, objavljen je čak i zvaničan poster, ali izleda da ipak neće doživeti svetlost dana. 

Sve poznate informacije o filmu i njegovoj glumačkoj ekipi možete pročitati OVDE.

Ovu vest je objavio konceptualni umetnik i ilustrator Francois Baranger na svom Fejsbuk profilu. 

,,2017. sam radio na preprodukciji filmske adaptacije čuvenog stripa “Korto Malteze u Sibiru”, koji je trebalo da režira Kristof Gans. Nažalost, zbog nepoznatih pravnih razloga, film je otkazan”, napisao je Baragner.

Reditelj Kristof Gans još uvek nije potvrdio ovu vest, ali to nije čudno za njega, jer mu ovo nije prvi projekat koji je pokrenuo, a da nikada nije završen. 

Baragner je na svom Fejsbuk profilu takođe podelio ilustracije napravljene za ovaj film i možete ih videti u galeriji ispod. 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x