“Osvetnici: Kraj Igre” se vraća u bioskope sa dodatnim scenama

0

Kevin Fejg otkriva da će se film Osvetnici: Kraj Igre sledeće nedelje vratiti u bioskope sa dodatnim iznenađenjima.

Osvetnici: Kraj Igre se vraća u bioskope sa dodatnim scenama

Najnoviji filmski blokbaster iz Marvelove franšize premijeru je doživeo krajem aprila i postigao neverovatan uspeh zaradivši 1.2 milijarde dolara samo tokom prvog vikenda prikazivanja.  “Osvetnici: Kraj Igre” je trenutno drugi film sa najvećom zaradom na globalnom nivou sa 2.743 milijarde dolara. 

“Osvetnici: Kraj Igre” je bio legitiman izazivač koji je zamalo skinuo film “Avatar” sa trona kao film koji je najviše zaradio na globalnom niovu, 2.788 milijardi dolara. Zahvaljujući jakoj konkurenciji u letnjoj bioskopskoj sezoni to se nije dogodilo. Izgleda da je jedini način da Osvetnici pobede Avatar da dobiju novo izdanje u bioskopima. 

Povezano: Profesor Hulk i kako je do njega došlo?

U intervjuu za Screenrant oko promocije filma “Spajdermen: Daleko od kuće”, Kevin Fejg je potvrdio da će se film “Osvetnici: Kraj Igre” ponovo vratiti u bioskope 28. juna. Iako to neće biti zvanična produžena verzija, imaće dodatne scene i iznenađenja.

Kako Fejg objašnjava, u pitanju je marketinški potez sa nekoliko novih stvari na kraju filma. Biće ubačene after the credits scene u kojima će gledaoci moći da vide neke od obrisanih scena, nekoliko tribute video materijala i još nekih iznenađenja. 

Ovo se dešava nekoliko dana pre premijere filma “Spajdermen: Daleko od kuće” dajući fanovima priliku da ponovo odgledaju film “Osvetnici: Kraj Igre”, pre nego što pogledaju Pitera Parkera u novim solo avanturama. Oba filma su povezana kao što smo imali prilike da vidimo u trejleru za “Spajdermen: Daleko od kuće”. 

strip blog

“Osvetnici: Kraj Igre” su na oko 45 miliona dolara razlike od Avatara. Ponovno puštanje u bioskope će svakako pomoći da se ta razlika smanji, ali procenjuje se da to neće biti dovoljno da se Osvetnici popnu na vrh. Žestoki fanovi Osvetnika i Marvelovih filmova će sigurno ponovo pogledati ovo izdanje, ali se procenjuje da za opštu publiku neće biti dovoljno podsticaja ako uzmemo u obzir da će u tom momentu glavni hit u bioskopima biti “Priča o igračkama 4” (premijerno 21. juna), dok je  “Spajdermen: Daleko od kuće” odmah iza ćoška (02. jul). 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x