Kostim orla Čudesne žene u filmu “Wonder Woman: 1984”

0

Nedavno je DC objavio poster za film “Wonder Woman: 1984” i izazvao uzbuđenje kod fanova oko novog kostima Čudesne Žene. Sada smo isti kostim videli u trailer-u.

Kako će Čudesna Žena izgledati u filmu “Wonder Woman 1984” ? strip blog

Wonder Woman će nositi svoj poznati kostim u obliku zlatnog orla. Diana obično ne nosi teške oklope da bi se zaštitila. Kada to učini, znači da je u pitanju neka masovna bitka. Ovaj oklop je predstavljen u elseworlds serijalu “Carstvo tvoje” (Kingdome Come) 1996. godine.

Kreirao ga je maestralni Alex Ross. U stripu je Lutor Lex okupio sve zlikovce planete i sveobuhvatni rat se morao dogoditi. Diana je za ovu priliku iz njene stražarske kule uzela masivni, zlatni oklop sa krilima. 

Kako će Čudesna Žena izgledati u filmu “Wonder Woman 1984” ? strip blog

U prvom filmu, Diana ima sposobnost odbijanja metaka i bez oklopa. Kada je napuštala ostrvo, njene sestre Amazonke joj nisu predale ovaj oklop, iako su znale u kakvu bitku sa Aresom Diana srlja. Odakle će filmska Diana dobiti ovaj oklop? Nije bilo naznake o njemu u prvom filmu, te je verovatno da će Diana posetiti Themysciru koju smo imali prilike da vidimo u trailer-u. Ovaj oklop smo zvanično videli na prvobitno objavljenom posteru, a sada i u trailer-u za film. Samo ostaje da vidimo koliko će Patty Jenkins ispratiti strip što se tiče ovog detalja.

Pročitajte: Filmska adaptacija stripa “Pesma Zaborava” stiže od strane Universala

Oklop bi potencijalno mogao biti u filmu kako bi pomogao da se Čudesna Žena izbori sa svojom poznatom neprijateljicom, Cheetah. Izveštaji kažu da će Jenkinsova inspiraciju za Cheetah crpeti iz njene najnovije personifikacije u serijalu Wonder Woman Rebirth. Dr. Barbara Minerva/Cheetah će priču započeti kao Dianina prijateljica i koleginica, ali će se potom pretvoriti u Cheetah i postati neprijatelj Čudesne Žene.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x