Novi trailer za Avengers: Endgame: Otklanjaju se sve nedoumice oko Kapetan Marvel

0

Novi trailer za “Avengers: Endgame” je stigao i ako je iko imao sumnje da li će se Kapetan Marvel pojaviti u njemu ovo sada otklanja sve nedoumice.

otklanjaju se sve nedoumice stripblog

Najbolje je da odmah pogledamo najnoviji zvanični trailer za film “Avengers: Endgame”:

Prisetimo se da prema rečima reditelja Anthony i Joe Russo-a, reakcije na test projekcije filma Avengers: Endgame su sjajne, navodi Screenrant.

Marvel Studios nastavlja da stvara hype oko njihovog velikog finala prethodna 22 MCU filma. Avengers: Endgame će pokazati posledice nakon dešavanja koje smo videli u Avengers: Infinity War, i ovim filmom će se dostići vrhunac MCU franšize do ove tačke. 

Postoji mnogo likova i priča sa kojima Avengers: Endgame treba da se suoči, ali glavna je kako će se popraviti ono što je Thanos uzrokovao pucanjem prstiju u filmu Infinity War. Teorije i špekulacije o ovome dominiraju u svim razgovorima. Isto tako, fanove jako zanima koliko će dugo trajati Avengers: Endgame. Braća Russo su prethodno izjavili kako će Endgame trajati duže nego Infinity War koji je trajao oko dva i po sata. 

Pročitajte: Novi Avengers: Endgame trailer daje više pitanja nego odgovora

Collider je imao priliku da nedavno razgovara sa Russo braćom, zatražili su informacije o trajanju filma na šta su dobili odgovor: ,,Još uvek smo na trosatnom vremenu”. Iako još uvek postoji nekoliko nedelja uređivanja filma, braća Russo veruju da je nužno da film traje tri sata. Počeli su sa testiranjem upravo trosatne verzije na šta su kako tvrde dobili odlične povratne reakcije.

strip blog

,,Mislim da studio juri najbolju moguću priču. Trenutno mislimo da film izgleda dobro, dobili smo odlične reakcije od naše publike za testiranje i osećamo se veoma dobro sa tim. Još uvek radimo na tome. Opet, ovo je film o kulminaciji 22 prethodna filma i mnogo je pripovedanja u njemu. Emocije su suštinski deo toga za nas. Kada želite da ispričate jako komplikovanu priču i želite snažne emocionalne trenutke sa likovima to zahteva određenu količinu. Ova priča zahteva količinu od tri sata.” 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x