Šta Džordž R. R. Martin ima da kaže o filmu Kapetan Marvel

0

Džordž R. R. Martin, autor popularnog serijala knjiga Pesme Leda i Vatre, koji služi kao izvor za planetarnu hit seriju u produkciji HBO, Igra Prestola, posvetio je malo pažnje i MCU franšizi. 

Džordž R. R. Martin strip blog

U postu na svom ličnom blogu (Not a Blog), Džordž R. R. Martin opisuje sebe kao jako starog fana Marvela i deli svoje utiske o filmu Kapetan Marvel. To da je dugogodišnji čitalac Marvelovih stripova dokazuju njegove primedbe. 

,,Malo sam ožalošćen što je prvobitni Kapetan Marvel (ne DC-ijev veliki crveni), Kree ratnik Mar-Vell ispao iz kontinuiteta. Možda je do mene, ali ja sam purista kada su u pitanju adaptacije”, istakao je Martin. 

Pročitajte: Reakcije publike sa Balkana na film Kapetan Marvel

Sve u svemu, njegovi utisci su da je film veoma zabavan i da je pokazao da se Kapetan Marvel uklopila u Marvelov filmski univerzum kao celinu.

,,Radujem se tome da vidim kako će Marvelov superherojski tim koristiti Kapetanicu u predstojećem Avengers filmu. Jednom kada dosegne svoje pune moći, ona će biti daleko najmoćniji lik u MCU. Mogla bi da pojede Iron Mana za ručak i Thora kao desert sa sve Dr. Strangeom. Thanos je sada u nevolji”, naglašava Džordž R. R. Martin.

Svoj post je završio savetom gledaocima da ostanu do samog kraja creditsa kako ne bi propustili drugu after credit scenu. 

Film Kapetan Marvel je izašao 8. marta, trenutno je aktuelan u bioskopima i do sada je zaradio skoro vrtoglavih 780 000 000 dolara. Ovo je dvadeset prvi film u celopnoj MCU franšizi nakon kojeg sledi veliko finale treće faze sa filmom Avengers: Endgame koji izlazi 26. aprila. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x