Reakcije publike sa Balkana na film Kapetan Marvel: Blagi uvod za “Endgame”

0

Za film Kapetan Marvel, od kada je najavljeno snimanje, pisano je bezbroj tekstova, teorija i kritičkih pogleda na sve u vezi sa glumcima, nagoveštajima scena, trejlerom, celokupnom ekipom, da se to nije moglo više ni gledati, ni čitati.

reakcije publike sa balkana stripblog

Zato smo mi, sa Strip Bloga odlučili da pitamo publiku za njihove reakcije, nakon odgledanog filma, a ne pre nego što je izašao u bioskope. Takođe, ćemo imati i recenziju filma u narednim danima. Ali prvo da vidimo šta kažu fanovi superherojskog žanra u filmovima sa Balkana. 

Pitali smo fanove putem Fejsbuk grupa šta oni kažu o filmu Kapetan Marvel.

-Kao fan MCU-a, bez imalo pretjerivanja, mogu reći da me ovaj film ostavio bez daha i popeo se na novo prvo mjesto najdraža tri Marvelova filma. Pregršt emocija, dovoljno humora, zabavna akcija te odličan scenarij i režija upotpunjuju origin story ove Marvelove junakinje. Dobili smo odgovore na mnoga pitanja i imali priliku vidjeti predivan tribute za Stan Leeja. Brie Larson me u ulozi Carol Danvers oduševila, stvorena je za tu ulogu, a Captain Marvel nam je dala heroinu Marvelovog univerzuma koju smo i trebali, napisala je ljubiteljka MCU Magdalena. 

Pročitajte: Captain Marvel je trebalo da se pojavi u Avengers: Age of Ultron filmu

Bilo je i onih koji nisu tako mislili…

-Samo mlaki uvod u nove Avengerse!! Bolji mi trailer za Avengers novi nego cijeli film Captain Marvel, napisao je Sanjin, na šta su mu neki od ljudi koji su odgovarali na pitanje pisali “bravo”, upućeno komentaru.

Za Tomislava i Mateu, ovaj film je dobro ocenjen. Tomislav mu je dao ocenu osam od mogućih deset, dok je Matea rekla da je film fenomenalan.

Fenomenalan film, priča bolja od očekivanog, atipična junakinja i odličan soundtrack, kaže Matea.

Neki ipak smatraju da se popularnost ovog filma zasniva na “šlepovanju” uz još jedan koji nadolazi.

-Moje mišljenje, film je ok, ali najlošiji film iz MCU. Toliki uspijeh na kino blagajnama samo zbog nadolazećeg “End Game”, smatra Matija.

strip blog

Aleksandar smatra da film vredi pogledati, iako nije nije vau vrhunski.

-Film kao film valja pogledat. Nije wow, vrhunski, fenomenalan, ali svakako da vrijedi da se pogleda, jer je uvod za “Endgame”, zbog kedit scene nakon filma. Brie kao glumica loša, još odavno sam pričao da nije za ovu ulogu, loša je glumica pa neka ima i 20 oskara. Bez emocija, hladna, statična u 95% filma. A o binarnoj formi da ne pričam, prvi film i odmah su joj dali najjaču moguću formu, što je apsurdno, ali eto SJW opet radi svoje. Blaga ocjena 7 i to samo zbog kredit scene za “Endgame”.

Pogledajte sve ostale komentare na grupi Svijet Filma, pa ako već niste pisali uključite se sa svojim impresijama.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x