Stigao je prvi trailer za Batman vs. Ninja Turtles animirani film (VIDEO)

1

Prvi trailer za animirani DC-ijev film Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles donosi nam veliki asortiman likova iz dva različita univerzuma. 

Batman vs. Ninja Turtles strip blog

Batman vs. Ninja Turtles će pratiti kornjače koje se prvi put pojavljuju u Gotamu i ne mogu da se ne susretnu sa Mračnim vitezom. Ovaj transdimenzionalan susret će se završiti tako što se ove prvo suprostavljene strane udružuju kako bi porazile Shreddera koji se udružuje sa većim delom Batmanovih negativaca. 

https://www.youtube.com/watch?v=LGTeehoG0xI

Ovaj animirani film je adaptacija šestodelnog istoimenog stripa koji je pisao James Tynion IV, sa crtanjem Freddie Williamsa II. Za više informacija o ovom stripu i onome što će se dešavati u animiranoj adaptaciji pročitajte naš prikaz: Strip krosoveri: Batman i Teenage Mutant Ninja Turtles.

Zanimljivo u vezi ovog projekta je da će Troy Baker koji će davati glas Batmanu, u isto vreme davati glas i Jokeru, i to je prvi put da će neko ”glumiti” oba lika na jednom istom projektu. Što se ostalih glasova tiče tu su pomenuti Troy Baker kao Batman i The Joker, Darren Criss kao Raphael, Kyle Mooney kao Michelangelo, Baron Vaughn kao Donatello, Eric Bauza kao Leonardo, Rachel Bloom kao Batgirl, Tom Kenny kao The Penguin, John DiMaggio kao Mr. Freeze, Tara Strong kao obe Harley Quinn i Poison Ivy, Carlos Alazraqui kao Bane, i Cas Anvar kao Ra’s al Ghul.

Batman vs. Ninja Turtles izlazi 31. marta i biće dostupan na Blue-ray, 4K UHD-u i Digital HD-u.

Da li vam se sviđa trailer? Podelite vaše utiske sa nama u komentarima.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nebojsa
Nebojsa
4 years ago

shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x