Idris Elba će preuzeti ulogu Deadshota u nastavku Suicide Squad

0

Samo nekoliko dana nakon što se Will Smith povukao iz uloge Deadshota u budućim nastavcima Suicide Squad, zamena je pronađena. 

idris elba strip blog

Kako navodi The Hollywood Reporter , Idris Elba će preuzeti ulogu Deadshota. Elba se navodno sastao sa rediteljem i scenaristom James Gunnom u petak i taj razgovor je protekao dobro, te su započeti pregovori između glumca i studija. Elba je prvi i jedini izbor kako za Gunna tako i za studio. 

Warner Bros. puca na visoko sa novim Suicide Squad filmom, a glavni adut je svakako James Gunn. Kasting se očigledno vrši dok scenario još uvek nije optimalan. Kako izvori navode, Gunn je koristio sasvim druge likove za svoju verziju tima samoubilačkog odreda, u odnosu tim svog prethodnika David Ayera. Ipak, kako izveštaji navode, Margot Robbie i Viola Davis će reprizirati svoje uloge kao Harley Quinn i Amanda Waller, osim što će Harley Quinn nastaviti svoj DCEU život izvan Suicide Squad tima, u drugim filmovima.

Pročitajte: Kako će izgledati novi Suicide Squad tim?

Elba je već favorit fanova konkurentske kuće Marvel. Oni će ga pamtiti po ulozi Heimdalla, čuvara Bifrost kapije iz Thor filmova.

Novi Suicide Squad film će režirati i napisati James Gunn. Premijera filma je zakazana za 6. avgust 2021. godine. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x