James Gunn će režirati Suicide Squad 2 sa novim likovima

0

The Hollywood Reporter potvrđuje da će James Gunn režirati Suicide Squad 2, koji će kako je ranije najavljeno izaći 6. avgusta 2021.

suicide squad 2

Scenarista i reditelj koji je neslavno otpušten sa Marvelovog trećeg nastavka Guardians of the Galaxy nakon oživljavanja njegovih neprimerenih tvitova iz 2008. još od oktobra se vezuje za projekat Suicide Squad 2. 

Suicide Squad u režiji David Ayer-a, uprkos tome što je zaradio skoro 750 miliona dolara, bio je veoma kritički omalovažavan. Nakon negativnih reakcija na Batman v Superman i Suicide Squad, na svetlost je isplivala svest ljudi iz Warner Bros. i pokazalo se da oni baš najbolje ne razumeju potencijal materijala DC-ijevih stripova koje žele da distribuiraju kao filmove. 

Suicide Squad možda nije podigao superherojski film na viši nivo, ali je kreirao određeni potencijal prvenstveno u vidu likova kao što su Deadshot i Harley Quinn koja će dobiti svoju filmsku trilogiju. Sad kada je James Gunn, koji je prvobitno trebao da bude samo scenarista, zvanično i reditelj filma, čini se da ćemo za 2 godine videti jedan potpuno novi Suicide Squad tim. 

Dok će se sve i dalje događati u kontinuitetu sa ostalim DCEU filmovima, Suicide Squad 2 će na neki način biti reboot u kome će se naći potpuno novi likovi. Ovu pogodnost pruža sam koncept Suicide Squad kao tim promenljivih članova, te iako neke likove iz prvog dela nećemo videti u drugom, ne znači da se oni neće pojavljivati u ostalim DC filmovima. Kao što smo rekli, prvi film su održali Will Smith kao Deadshot i Margot Robbie kao Harley Quinn. Margot trenutno radi na filmu Birds of Prey reprizirajući ulogu, dok je Will Smith jedan od najtraženijih glumaca u Hollywood-u, te je vrlo verovatno da njih dvoje nećemo gledati u Suicide Squad 2. 

Pročitajte: Birds of Prey – prvi teaser za DC-ijev novi film (VIDEO)

Ayer je inspiraciju nalazio u New-52, novoj eri stripova, a Gunn je navodno kopao dublje u originalnu inkarnaciju iz 80-ih godina. Imajući to u vidu, možemo steći sliku kako će izgledati novi tim Suicide Squad. U tom slučaju likovi iz prvog dela koji bi se mogli vratiti su Amanda Waller, Rick Flagg i Captain Boomerang. Nove likove koji bi se mogli naći u timu negativaca pogledajte u galeriji. 

Poznajući Gunnov stil, svakako će imati mnogo iznenađenja u rukavu kada je Suicide Squad u pitanju. Nadamo se da će pronaći pametan način da održi smislen kontinuitet sa prvim filmom i da će izgraditi reputaciju ovog samoubilačkog odreda.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x