BeGe MEN i “novogodišnja rasveta u septembru” autora Lošića i Dobrića

0

Nakon niza uspešnih epizoda, uspešnih pre svega toga što stalno raste broj posetilaca na stranice stripova prvog beogradskog superheroja BeGe MEN-a, došao je trenutak da dobri Dobrić uradi ponovo prvu epizodu.

novogodišnja rasveta u septembru stripblog

Prva epizoda najavljena u Blicu, na sajtu Nedeljnika i na Strip Blogu, objavljena je 20. oktobra prošle godine, na Strip Blogu i predstavljala je odličnu uvertiru scenaristi Lošiću za traženje crtača. Naravno, Lošić je mislio da zna da crta, ali dečko realno nema pojma, a u ovom postu ćete se podsetiti i kako je to žalosno izgledalo 😀

Praktično na sam spomen BeGe MEN-a i pitanje da li bi Dobrić to radio, odmah je pristao i bez razmišljanja upustio se u pustolovine svog društveno angažovanog junaka, koji će 2018. godine, postati medijski najpropraćeniji “online” strip. Zaista najveći problem autora je svakako novac, kojeg imaju u mizernom obimu, pored vrednih donacija, ali to je sve samo da se tehnički održi priča. 

Za BeGe MEN-a se planira izdavanje sketchbook-a za koje takođe valja pronaći sponzore. Hvala svima koji nas podržavaju i zbog kojih i dalje trajemo. 

POZIVAMO NOVINSKE REDAKCIJE da nam pišu ako su zainteresovani za štampanje epizoda ovog junaka u svojim štampanim medijima! Mogu nam se obratiti i online portali za prenos!

Sada vam predstavljamo kako to izgleda kada epizodu BeGe MEN i “novogodišnja rasveta u septembru” uradi vrsan i dobar crtač.

Za naredni period možemo slobodno da najavimo da će BeGe MEN posetiti jedan splav i tu će videti kako izgleda “beogradski noćni život”, praktično lična karta naše prestonici zbog koje je poznata širom sveta.

POZIVAMO CRTAČE da nacrtaju prema svom mišljenju i viđenju BeGe MEN-a i da nam ga pošalju za svrhu sketchbook-a. SCENARISTE I NOVINARE POZIVAMO da napišu koji red o ovom superheroju za istu svrhu.

novogodišnja rasveta u septembru stripblog

DONIRAJTE NAŠ PROJEKAT PUTEM LINKA NA BANERU

A da vidimo kako je to prvobitno izgledalo: 

bege men stripblog

Uh je l’ da da je užasno? 

Pročitajte prethodnog BeGe MEN-a: BeGe MEN i “marš iz mog Beograda!” autora Lošića i Dobrića

Pročitajte prethodnog BeGe MEN-aStrip “BeGe MEN i novogodišnji tunel” autora Lošića i Dobrića

Pročitajte prethodnog BeGe MEN-a: Strip “BeGe MEN u GSP-u” autora Lošića i Dobrića

Pročitajte prethodnog BeGe MEN-a: BeGe MEN i “mladi su nekulturni” autora Lošića i Dobrića (VIDEO)

Pročitajte prethodnog BeGe MEN-a: BeGe MEN i “televizijska manija” autora Lošića i Dobrića

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x