Scenarista Rick & Morty će pisati Loki TV seriju, otkriveni detalji radnje

0

Kako najavljuje The Hollywood Reporter, scenarista Michael Waldron, poznat po projektu Rick & Morty će biti kreator Loki TV projekta na Disney Plus.

loki tv

Marvel Studios dominira filmskom industrijom cele protekle decenije zahvaljujući MCU-u. Sada kad sa filmom Avngers: Endgame završe fazu 3, žele da prošire univerzum. Deo plana je da se kreiraju miniserije unutar MCU koje će se baviti dobro poznatim, ali ne toliko iskorišćenim likovima. Jedan od prvih najavljivanih projekata je Loki TV serija.

Pročitajte: Conan the Barbarian postaje Avengers u novom Marvel stripu

Tom Hiddleston bi se u ovoj seriji vratio kao bog zlobe i prevare uprkos njegovom umiranju u filmu Infinity War. Ovo je jedina serija koju je Disney potvrdio za sada. Hiddleston je nagovestio svoj povratak i mnogi su se pitali kako će to izgledati. Sada kad je serija dobila kreatora Michael Waldron-a, pretpostavlja se da će serija biti prequel.

U izveštaju THR je navedeno da će serija pratiti pratiti Lokija kao prevaranta koji se pojavljuje kroz ljudsku istoriju i ima neverovatan uticaj na istorijske događaje. Waldron će napisati pilot epizodu, dok broj epizoda nije definisan. Zahvaljujući Lokijevom dugom životu, serija će zauzimazi različite vremenske periode što joj daje razne mogućnosti. Već smo u prva dva Thor filma videli da on zna načine da se izvuče iz Asgarda, a da to niko ne primeti. To daje Waldronu slobodu da ispriča nove priče o Lokiju koje neće zavisiti od dešavanja u MCU. Možda postoji mogućnost, u zavisnosti koliko serija bude išla unazad, da vidimo i mlađeg Lokija na delu. U svakom slučaju sad kad zvanično imamo prve detalje, nadamo se da nećemo dugo čekati i do prvih slika, kastinga i zvaničnog datuma snimanja i premijere Loki TV projekta.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x