Trailer za reboot CN animirane serije DC Super Hero Girls

0

Reboot omiljene ženske superherojske serije Cartoon Networka, DC Super Hero Girls za manje od mesec dana stiže na male ekrane, a do tada trailer nam pokazuje ovaj tim u akciji.

dc super hero girls

Nakon dolaska Wonder Woman u srednju školu u Metropolisu, trailer nam pokazuje formiranje tima koji se bori protiv tima kombinovanih ženskih negativaca kao što su Catwoman, Star Sapphire, Poison Ivy, Harley Quinn, Giganta i drugi. DC Super Hero Girls tim čine Wonder Woman, Batgirl, Supergirl, Zatana, Bumblebee i Green Lantern Jessica Cruz. 

Pored odbrane Metropolisa od pretnji i njihovih superherojskih alter-ega, gledaćemo devojke kako prolaze kroz čari i nevolje srednjoškolskog života i stvaranje njihovog prijateljstva. Nova inkarnacija serije sadrži novi stil animacije i napravljena je od kreatora My Little Pony.

Pročitajte: Batman vs Ninja Turtles animirani film najavljen

DC Super Hero Girls debituje 8. marta na Cartoon Networku. Glasove će davati: Grey Griffin kao Wonder Woman, Tara Strong kao Batgirl, Nicole Sullivan kao Supergirl, Kari Wahlgren kao Zatanna, Myrna Velasco kao Green Lantern i Kimberly Brooks kao Bumblebee.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x