Batman vs Ninja Turtles animirani film najavljen

0

Ova godina će biti velika za DC animirane filmove. Pored četiri do sada najavljena naslova, peti naslov u kome će publika uživati ove godine biće Batman vs Ninja Turtles. 

batman vs ninja turtles

Publika je već imala prilike da gleda Reign of the Superman, ako to nije dovoljno Justice League vs Fatal Five stiže u aprilu. Dugo očekivana Batman: Hush adaptacija će izaći na leto, dok je Wonder Woman: Bloodlines zakazana za jesen ove godine. Upravo je objavljen i peti naslov, a u pitanju su Batman vs Ninja Turtles.

Film će biti zasnovan na popularnom stripu pisca James Tiniona IV i ilustratora Freddy Williamsa ll. U pitanju je vrlo zabavan i emotivan crossover u kome ne fali humora i dobre akcije, uz sve likove koje obe strane Batman i Ninja Turtles mogu da ponude.

Pročitajte: Strip krosoveri: Batman i Teenage Mutant Ninja Turtles

Nije precizirano kada će film izaći, ali je rečeno da se može očekivati 4K UHD i Blu-Ray. S obzirom na Justice League vs Fatal Five koji dolazi u aprilu, nagađa se da će Batman vs Ninja Turtles stići u maju ove godine.

Zanimljivo u vezi ovog projekta je da će Troy Baker koji će davati glas Batmanu, u isto vreme davati glas i Jokeru, i to je prvi put da će neko ”glumiti” oba lika na jednom istom projektu. Što se ostalih glasova tiče tu su pomenuti Troy Baker kao Batman i The Joker, Darren Criss kao Raphael, Kyle Mooney kao Michelangelo, Baron Vaughn kao Donatello, Eric Bauza kao Leonardo, Rachel Bloom kao Batgirl, Tom Kenny kao The Penguin, John DiMaggio kao Mr. Freeze, Tara Strong kao obe Harley Quinn i Poison Ivy, Carlos Alazraqui kao Bane, i Cas Anvar kao Ra’s al Ghul.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x