Otkazani Joker sa Jared Letoom i Joker & Harley Quinn filmovi

1

Čini se da su dani Jared Letoa u ulozi Jokera odbrojani, jer su njegov solo Joker projekat, kao i Joker & Harley Quinn film navodno otkazani, kako prenosi Screenrant.

joker & harley quinn stripblog

Činilo se da su WB i DC veoma zainteresovani da zadrže i njegovu verziju Jokera i pored elseworld filma sa Joaquin Phoenixom u istoj ulozi. U jednom momentu se čak pričalo i o njegovom povratku u Suicide Squad 2, ali je na kraju odlučeno da on dobije solo film u DCEU. Kasnije je objavljeno da će Joker & Harley Quinn dobiti svoju filmsku avanturu, te su čak i neka imena povezivana sa režijom i scenarijom ovog filma. Njegovo pojavljivanje u Suicide Squad 2 je postalo manje verovatno kada je James Gunn zadužen za pisanje novog scenarija koje će biti reboot u odnosu na prvi film. Sada se čini i da su solo film i avantura sa Harley Quinn ”vraćeni na policu”.

Jared Leto je bio četvrti glumac koji je glumio kultnog negativca Jokera u live action adaptaciji, koji je debitovao u filmu Suicide Squad 2016. godine. U filmu je igrao sporednu ulogu, dok je njegova verzija lika više ličila na gangstera nego na uobičajenog Jokera, i ostavila je publiku podeljenu. 

Pročitajte: Carlos Valdes – Cisco napušta The Flash seriju posle pet sezona

Forbes-ov Mark Hughes izveštava da su solo Joker i Joker & Harley Quinn ostavljeni po strani u WB-u. Nema reči o tome hoće li se ovi projekti pojaviti u nekoj narednoj fazi DCEU-a. Otkazivanje solo Jokera nije čudno s obzirom da projekat od samog početka ne dobija dovoljno pažnje i podrške, pogotovo od vesti da se radi drugi origin Joker film. Joker & Harley Quinn čak ima gotov scenario koji je napisao Glen Ficarra i John Requa je trebalo da režira, i čekali su samo zeleno svetlo da krenu sa produkcijom. Međutim, ako su navedeni izveštaji Hughesa tačni, zeleno svetlo nikada nisu dobili. 

Takođe, otkazivanje projekata sa Jared Letoom mogu imati veze sa tim što on trenutno snima Morbius u produkciji Sony-a, tako da se čini da su Leto i WB jednostavno krenuli dalje. Joker i Harley Quinn film bi se i dalje mogao desiti u nekom periodu nakon njene završene Birds of Prey i Gotham City Sirens trilogije.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
anonimno
anonimno
2 years ago

kako se zove film

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x