Carlos Valdes – Cisco napušta The Flash seriju posle pet sezona

0

Carlos Valdes koji glumi Cisca u CW-ijevoj seriji The Flash će navodno napustiti seriju po završetku pete sezone, prenosi Discussing Film.

cisco stripblog

Valdes je redovan član glumačke postave od prvog dana, dok se prvi put kao Cisco pojavio u drugoj sezoni serije Arrow. Cisco je prisutan u svakoj Flashovoj misiji kao ekspert za tehniku koji pronalazi inovativne ideje za borbu protiv supermoćnih negativaca i daje im imena inspirisana stripovima. Njegov lik je evoluirao u drugoj sezoni kada je Cisco i sam shvatio da ima supermoći i postao superheroj sa imenom Vibe.

Pročitajte: Ko su “The Offenders”: Novi tim Marvela – Hulu objašnjava

Prema navodima Discussing Film-a, Carlos Valdes se neće vratiti u sezoni 6 popularne superherojske serije. Navodni razlog napuštanja serije je njegov nastavak karijere na Broadway-u. Vrata za eventualni povratak u seriju, u nekom manjem kapacitetu će mu ostati otvorena, ali više neće biti njen stalni član kao do sada. Iako ništa nije zvanično, i nedavnim epizodama evidentno je da je vreme njegovog pojavljivanja umanjeno.

Više o ovome ćemo znati nakon završetka pete sezone serije koja je trenutno aktuelna. Ostalo je još devet epizoda do kraja sezone, te ćemo videti hoće li i na koji način biti pripremljen Ciscov izlazak iz serije. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x