Conan the Barbarian postaje Avengers u novom Marvel stripu

0

Conan the Barbarian će se udružiti sa nekim od najsmrtonosnijih Marvelovih superheroja u novom strip serijalu Savage Avengers, prenosi Entertaiment Weekly.

conan the barbarian

Manje ili više Marvel Comics su definisali koncept međusobno povezanog univerzuma superheroja, ali to ne znači da tu i tamo nisu otvoreni za likove iz drugih univerzuma. Prošle godine Marvel Comics ponovo dobija licencu za Conan the Barbarian stripove i 2019. počinje sa najavom dva nova serijala ( Savage Sword of Conan #1 je izašao ove nedelje). Ali, Conanova nova epoha u Marvelu neće biti ograničena samo na njegove sopstvene avanture. 

EW ekskluzivno saznaje da će Conan the Barbarian biti ključan član novog Savage Avengers tima, gde će se boriti uz klasične Marvelove superheroje kao što su: Wolverine, the Punisher, Elektra i Venom. Gerry Duggan će biti pisac na ovom stripu, dok će ilustrator biti Mike Deodato Jr. Obojica su takođe angažovani u kreiranju pomenutog Savage Sword of Conan stripa.

Pročitajte: Conan – Rođen na bojnom polju

,,Ovo je nesankcionisani tim superheroja. To mora biti nešto što vizuelno ima smisla, i ja mislim da jeste. Zamislili smo pretnju, magičnu zelenu zonu gde zli čarobnjaci iz Conanovog sveta trguju magijama sa organizacijom The Hand u Japanu. Conan će biti na jednoj pravoj Conan-like misiji; čuo je za čarobni amulet i kreće u potragu za njim, a zli čarobnjaci će raditi nešto što će biti problem za Avengerse. Mislim da smo pronašli plodno tlo koje je ‘Venov dijagram’ između ova dva sveta”, izjavljuje Duggan.

conan the barbarian

Biće zanimljivo videti kako svi ovi ektremno nasilnički nastrojeni članovi Savage Avengers funkcionišu zajedno i kakav će odnos sa njima stvoriti Conan the Barbarian. Savage Avengers će sa prodajom krenuti u maju. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x