Michael B Jordan želi da bude novi Supermen, ali ne Clark Kent

0

Zvezda filma Black Panther, Michael B Jordan izjavljuje kako je otvoren da glumi novog Supermana, ali ne želi da bude Clark Kent verzija stripovskog superheroja.

michael b jordan stripblog

Kada je najavljeno da Henry Cavill više neće glumiti Supermana u DCEU (mada to još uvek nije zvanično), jedno od prvih imena koja su povezivana sa likom Supermana bio je Michael B Jordan. Međutim, to je podelilo fanove na one koji bi silno želeli da vide Jordana u toj ulozi, i one koji su vrlo negativni prema promeni poslednjeg sina Kryptona iz njegovog klasičnog belačkog identiteta u bilo koji drugi. 

Pre nekoliko dana kada je gostovao kod Oprah i na pitanje o glasinama da će biti novi Superman izjavio je da bi bio počastvovan da se nađe u toj ulozi.

,,Postoji ogromna okrenutost prema njemu, i pod tim mikroskopom se razdvajaju i upoređuju mnoge različite verzije Supermana. Radije bih uradio nešto originalno. Bio bih Calvin Ellis. To je druga verzija Supermana iz Earth-23. Ja sam stripadžija. Postoji Calvin Ellis iz Earth-23 i on je crnac. Mislim da bi me ljubitelji stripa tako više prihvatili, nego da budem Clack Kent”, objasnio je Jordan.

Pročitajte: Scenarista Rick & Morty će pisati Loki TV seriju, otkriveni detalji radnje

Iako se Calvin Ellis pojavio samo nekoliko puta, nije čudno da je Michael B Jordan kao ljubitelj stripova i anime-a, upoznat sa ovom verzijom Supermana. Calvin Ellis, Kabel, kako mu je Kriptonsko ime je Superman, a u isto vreme i predsednik Amerike. Debitovao je u Final Crisis 2009. a stvorili su ga uvaženi Grant Morrison i Dough Manhke. Rađen je po uzoru na tadašnjeg predsednika Barack Obamu i boksera Muhamed Alija. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x