The Punisher i Jessica Jones otkazani na Netflixu

0

Svi znamo da je bilo neizbežno. Deadline prenosi da su The Punisher i Jessica Jones otkazani od strane Netflixa.

jessica jones stripblog

Marvelove serije The Punisher i Jessica Jones doživele su sudbinu svojih prethodnika, te su i zvanično otkazane od strane Netflixa. Prema Deadline-u, nijedna od ovih serija se više neće emitovati na popularnom streaming servisu. Druga sezona The Punishera samo što se završila, dok će Jessica Jones imati svoju treću sezonu na Netflixu i to je kraj. Nakon toga Netflixove adaptacije Marvelovih stripova više neće postojati.

Netflix se od ovih serija oprostio sledećom izjavom: ,, Marvelov The Punisher se neće vratiti na Netflix u trećoj sezoni serije. Vođa projekta Steve Lightfoot, sjajna ekipa koja je radila na projektu, izuzetna glumačka postava i Jon Bernthal kao glavni glumac doneli su fanovima hvaljeno i uzbudljivu seriju i mi smo ponosni što ćemo prikazivati njihov rad na Netflixu u godinama koje dolaze. Takođe smo odlučili da će treća sezona serije Jessica Jones biti poslednja. Dugujemo zahvalnost za Melissu Rosenberg, i glavnoj zvezdi Krysten Ritter kao i celoj ekipi za tri neverovatne sezone ove revolucionarne serije, koja je na Peabody Awards prepoznata između mnogih ostalih serija.”

Pročitajte: Michael B Jordan želi da bude novi Supermen, ali ne Clark Kent

Zvezda The Punisher serije, Jon Bernthal na instagramu se obratio žaleći što je njegovo vreme u ulozi popularnog Marvelovog heroja došlo kraju.

Jessica Jones bi trebalo da izađe ove godine, iako datum još nije preciziran. Ovom sezonom će se završiti saradnja na relaciji Netflix/Marvel koja je započela 2015. serijom Daredevil.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x