Glasine: Armie Hammer u završnim pregovorima oko uloge Batmana

0

Jedan od novinara sa Revenge of the Fans je navodno dobio informaciju direktno iz WB-a da su Armie Hammer i studio u završnoj fazi pregovora oko uloge Batmana u predstojećem filmu Matt Reeves-a.

armie hammer stripblog

Nakon što je posle višegodišnjih glasina i špekulacija Ben Affleck zvanično završio sa ulogom Batmana, čini se da će njegov naslednik biti Armie Hammer. Ovu glasinu je preneo Mario-Francisco Robles sa Revenge of the Fans portala, koji je kako kaže navodno pred početak vikenda dobio ovu vest direktno iz WB-a. Robles navodi kako mu je dozvoljeno da kaže samo da je Hammer trenutno najbliži ovoj ulozi od svih imena koje Warner Bros. studio ima u vidu kao zamenu za Ben Afflecka. 

Važno je napomenuti da se Hammer još uvek nije zvanično priključio projektu, ali se očekuje da će pregovori biti uspešni, te da će potpisati ugovor. 

Pročitajte: Betmen: Duga noć veštica dobija dvodelni animirani film

Zanimljivo je da su Armie Hammer i Henry Cavill već glumili zajedno u filmu Guy Ritchie-a The Man From U.N.C.L.E. pa bi ih samim tim bilo sjajno videti ponovo zajedno, ovog puta u ulogama Batmana i Supermana, u slučaju da Cavill ostane Superman. 

Još jedna zanimljivost koja povezuje Hammera i Batmana je ta da je on već izabran da glumi popularnog superheroja još 2007. godine, kada ga je George Miller izabrao za ovu ulogu za film Justice League: Mortal. Ovaj film je nažalost propao usled velikog štrajka scenarista tokom 2007-08. Sada će, srećom po njega, Hammer vrlo verovatno imati drugu šansu i možda više sreće sa ovom ulogom

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x