Ko su “The Offenders”: Novi tim Marvela – Hulu objašnjava

0

Marvel Television i Hulu rade zajedno na nizu novih animiranih, televizijskih serija, gradeći ih do nove serije zvane “The Offenders”, prenosi Screenrant.

the offenders stripblog

Neočekivana najava četiri nove Marvelove serije na Hulu napravljene na TCA Winter Press Tour, predstavlja da se Marvel Television pomera od svog partnera Netflix-a.

Ali čini se da ova ideja prati veoma poznat, isproban i testiran pristup. Marvel ima za cilj izradu četiri animirane serije, od kojih svaka sadrži različite superheroje i nadogađuje se na veliki tematski događaj. Odabrali su veoma različit raspon likova, mada uglavnom onih koji će se uskoro probiti do MCU u live-action. Zanimljivo je da je jedan od likova tradicionalno povezan sa X-Menom.

Čak i ime tima “The Offender” je neverovatno dubok urezana u znanju Marvel Comicsa. 

U stripovima, “The Offenders” su bili grupa nevoljnih šampiona koje je sakupio The Collector, jedan od “Elders of the Universe” da bi učestvovali u kosmičkoj tuči sa prvobitnim “Defenders”. On je izabrao Red Hulka da se bori sa Hulkom, Baron Mordo za dvoboj sa Doctor Strange, Terrak da preuzme Silver Surfera i Tiger Shark da se suprotstavi Namoru Sub-Marineru. Svaki branical se borio do smrti sa prestupnikom za život voljene osobe na liniji.

Pročitajte: Aquaman 2 je zvanično dobio scenaristu, čeka se Wan kao reditelj

Marvel Teleision verzija “The Offenders” je dosta drugačija od stripa, oni će biti predstavljeni u njihovim televizijskim serijama. Ovako se očekuje da će se događaji odigrati: 

  • Marvel’s M.O.D.O.K.
  • Marvel’s Hit-Monkey
  • Marvel’s Tigra & Dazzler Show
  • Marvel’s Howard the Duck
  • Marvel’s The Offenders

Zanimljiva postavka okuplja neke od najluđih Marvelovih heroja i najmanje jednog zločinca, M.O.D.O.K. U ovoj fazi nije jasno kako će se svaka pojedinačna serija odigrati, a kamo li zašto će se ova raznolika grupa okupiti. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x