Aquaman 2 je zvanično dobio scenaristu, čeka se Wan kao reditelj

0

Nastavak filma Aquaman je jedan korak bliže realnosti, jer je David Leslie Johnson-McGoldrick ponovo unajmljen kako bi napisao scenario za ovaj film, prenosi CBR.

aquaman 2

Dok James Wan ostaje u razgovorima o tome da se vrati na čelo filma Aquaman 2, nakon velikog uspeha prvog dela, scenarista David Leslie Johnson-McGoldrick je doveden kako bi napisao scenario. Ovaj potez dolazi nedelju dana nakon što su DC i WB potvrdili da rade na razvoju spin-off filma The Trench, koji će kako se očekuje započeti snimanje pre Aquamana 2. Wan i Johnson-McGoldrick će biti producenti na tom projektu, dok će scenaristi biti Noah Gardner i Aidan Fitzgerald. 

Pročitajte: Hulu je otvoren da oživi Marvel serije koje je Netflix ukinuo

Johnson-McGoldrick se na prvom filmu Aquaman pridružio Will Beallu na pisanju scenarija, dok će kako se navodi za Aquaman 2 on sam pisati scenario. James Wan još uvek nije odlučio hoće li se vratiti kao reditelj. To nije čudno s obzirom da je ranije otkriveno da su on i WB u pregovorima za ovu poziciju, odlučeno je da se sačeka dok scenario ne bude završen. Ipak, nakon uspeha prvog dela, očekujemo da će se Wan vratiti i to uz veliku povišicu plate. 

Do danas Aquaman je zaradio 1.12 milijardi dolara i time oborio rekord kao DC-ijev film sa najvećom zaradom preuzimajući tron od Nolanovog Dark Knight Rises.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x